2777
2789

اینکه دیگران بگن هیچی نیست و تو خیلیی حساسی 

در حالی که دلت میخواد بری طرفو جر بدی با تریلی رد شی از روش 

ولی کسی پشتت نباشه و مجبور شی کوتاه بیای 

ایشالله هیچکی این حسو تجربه نکنه 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

تجربه کردم 

از چشمم افتادن

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حین زایمان طبیعی درد مافوق تصور داشتم

ی ماما ابله که مجردم بود گفت چقدر سوسولی انگار بچه ست دخترای ده هشتادی داریم ۱۴ ، ۱۵ ساله داشتیم دو شکم زاییده اخ هم نگفته اینقدر ادا نیا 

منم ی حرف ابدار بارش کردم

من حین زایمان طبیعی درد مافوق تصور داشتمی ماما ابله که مجردم بود گفت چقدر سوسولی انگار بچه ست دخترای ...

بیشتر میریدی بهش 

بعضی آدمارو قشنگ باید گرفت زد تیکه تیکه کرد 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

خواهرم و بابام استاد این مدل رفتارن 

در حدی که ارزومه هیچ وقت میوفتم بیمارستان و مریض میشم نبینمشون چون واقعا بزور میخوان ادمو ترخیص کنن

دکتر بخاطر دیسک شدیدم عکسامو دید کپ کردهذبود انوقت بابام عمش میگفت چیزیش نیست باد خورده بهش

اپاندیسم ترکیده بود خواهرم میگفت چیزی نیست از استرس دلدرد شدی

همین اواخر هم مریض بودم از بس نبردنم بیمارستان خودم رفتم تو راه بیهوش شدم تکو تنها رانندهداسنپ برد منو تا داخل اورژانس و اناق عمل رضایت خواستن زنگ زدن بهشون