2777
2789
وخ ببخشید زن رفیق شوهرم

من دقیقا فهمیدم همین منظورته ولی خواستم مطمئن بشم که درست فهمیدم یا نه که اره درست حدس زده بودم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وخ ببخشید زن رفیق شوهرم

ما هم با یکی از دوستای شوهرم در ارتباط بودیم زنش هرکاری می‌کرد ک منو پیش شوهرش بد نشون بده خودشو خوب فقطم با من اینجوری نبود با همه اینجوری بود ک شوهره بگه فقط زن من خوبه گفتم تو دیگه نشدی مثل یسری از اقوام ک مجبور باشم باهاشون در ارتباط باشم خیلی شیک دیگه جواب تلفن ندادم فقط پیام میدادم ک زنگ‌زدی عزیزم کاری داشتی یا هرموقع میخواستن بیان ی بهونه ای می اوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بهش رو نده هرچه زودتر به بهونه ای این دورهمی رو تموم کن خیلی جدی با همسرت صحبت کن بگو از این رف ...

دیشب اینقدر حالم گرفته بود هعی ازم می‌پرسید چته 

آخرشم نتونستم تحمل کنم بهش گفتم همه چیو

خیلی ناراحت شد تا ۲ و نیم ۳ بیدار بودیم میحرفیدیم 

بهش گفتم کلا دیگه با زنش رابطه ای نداشته باشه وگرنه پای خواننوادم و خوانوادشو میکشم وسط 

بخدا این چندین باره داریم راجبشون دعوا میکنیم خیلییییییی بدم ازشون میاد نمیدونم شوهرم چشه 

بهش گفتم زنت برات مهمه یا رفیقاش و... گفتم دشمنت نیستم هر حرفی میزنم بخاطر دوتامون هست و... اونم انکار میکنه کاراشو