2777
2789

یکی خودش شرایطشو داشته باشه میاره دیگه عقلش میرسه ...یکیش من یه دختر دارم هر کی میبینه میگه وای یکی هم بیتر دخترت تنها نباشه بزرگ میشه کسی رو نداره وفلان واقعا اگه شرایط داشتم خودم عقلم میرسید چیکارکنم حتما شرایط ندارم که نمیزارم پس خواهشا پیله نکنین دراین مورد به اطرافیانتون

بعضیا از رو دلسوزی میگن 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضیا از رو دلسوزی میگن

میدونم ولی واقعا کسی ببینه شرایطشو داره خودش بچه میاره دیگه من وقتی میگن بیشتر ناراحت میشم واسترس میگیرم ونگران آینده دخترم میشم 😭اصلا نمیتونم به بچه دوم حتی فکرم بکنم 

شما ک یکی داری من سه تا دارم و یه همسایه دارم هر روز میگه سال دیگه یکی دیگه بیار و چهارتاش کن یعنی ب هر زبونی بهش میگم با دعوا هم گفتم ولی از رو نمیره دیگه بعضی وقتا جواب نمیدم چون با آدم زبون نفهم هی چیزی بگی فایده نداره

شما ک یکی داری من سه تا دارم و یه همسایه دارم هر روز میگه سال دیگه یکی دیگه بیار و چهارتاش کن یعنی ب ...

😂😂😂😂😂این دیگه مغزش قاطی کرده انگار باید زوج بشه تعداد بچه ها😂😂سه تا که خوبه خدا براتون نگهشون داره من خودمم خیلی بچه دوس دارم ودوس نداشتم دخترم تنها باشه ولی کلا شرایط اقتصادیمون خوب نیس مستاجریم البته فقط اگه شریط اقتصادی بود شاید یکی هم میاوردم ولی مشکل اصلی من شوهرمه که کلا بد اخلاقه وزن وبچه براش مهم نیس بقیه هم نمیدونن که داخل زندگی من چه خبره وقتی میگن تا چند روز ناراحت میشم 😔😔

تازه تو کله بچه ادمم میندازن ک تنهاست اخه بیشعور جلو بچه این حرفا رو میزنی نادون

آره به خدا به دخترمم میگن به مامان بابات بگو نینی بگیرن برات اینم بچه میاد خونه هی میگه مامان ماهم بریم نی نی بگیریم وکلی خیالبافی میکنه برای خودش😔دلم کباب میشه 

ی سری هم کرم دارن ب خدا دیدم ک میگم

چی بگم والله 😔هفته پیش جلو دخترم گفتن وبه خودشم گفتن الان یرونم میریم کلی دوق میکنه لباس بچه نشون میده که اینو برای نی نیمون میخریم به خدا کلی غصه میخورم 😭😭یکی نیس بگه سرتون تو کارخودتون باشه دیگه هم این طفل معصومو هوایی میکنن هم من میام ناراحت میشم

چی بگم والله 😔هفته پیش جلو دخترم گفتن وبه خودشم گفتن الان یرونم میریم کلی دوق میکنه لباس بچه نشون م ...

ی عروسک نینی بخر براش بگو اینم مثلا نی نی ما.

فردام ی خوراکی ک دوست داره براش بخر بگو اگه نینی داشتیم باید اینو نمیخوردی میدادیم ب اون چون من فقط یکی میتونم بخرم حالا بیاریم یا ن

ی عروسک نینی بخر براش بگو اینم مثلا نی نی ما.فردام ی خوراکی ک دوست داره براش بخر بگو اگه نینی داشتیم ...

همین کارا رو میکنم مثلا میگم اگه الان نی نی داشتیم گریه میکرد نمیزاشت که بخوابیم وفلان من از سرش میندازم با اونا هواییش میکنن خدا ازشون نگذره