سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 عنوان هر چی میخورم نمیسازه بهم 76 بازدید | 6 پست ای بابا یعنی چی آخه خیلی ببخشید یا اسهال میشم یا برگشت دارم ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر 1404/09/04 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 646 برو دکتر یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1762 خب مشکلت چیه دقیق توضیح بده من متوجه نمیشم بگو تا کمکت کنم هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 خب مشکلت چیه دقیق توضیح بده من متوجه نمیشم بگو تا کمکت کنم عزیزم هر چی میخورم میمونه رو دلم دیگه ۲تا مشکل گوارشی شایع رو دارم بالا گفتم ۲سال هم هست زیر سینه راستم درد مزمن داره سونو دادم چیزی نبود خود دکتر موند چمه ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1762 عزیزم هر چی میخورم میمونه رو دلم دیگه ۲تا مشکل گوارشی شایع رو دارم بالا گفتم ۲سال هم هست زیر سینه ... خب شما بابت این مشکلت گوارشیت دکتر رفتی؟خداروشکر اگه دکتر گفته درد سینت چیزی نیس پس نگرانش نباش و زیاد بهش فکر نکن .ببین قرص اهن مصرف نمیکنی.؟چون اونا باعث یوبوست میشه . هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 خب شما بابت این مشکلت گوارشیت دکتر رفتی؟خداروشکر اگه دکتر گفته درد سینت چیزی نیس پس نگرانش نباش و زی ... نه نرفتم چرا نباید نگران باشم؟ شنا زیر سینه ت درد بکنه نگران نمیشی؟؟من ک یبوست ندارم عزیزم برگشت دارم و اسهال ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر