سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 عنوان دو سال هست درد میکنه 75 بازدید | 7 پست زیر سینه سمت راست دکتر رفتم سونو نوشت چیزی نبود الان ی نفر بهم گفت سنگ کیسه صفرا با سونو مشخص نمیشه ام ار ای هم گرونه هم ۲ ماه ۲ماه وقت میدن چیکار کنم کسی تجربه ای نداره؟ ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر 1404/09/04 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 با سونو مشخص میشه خب سونو کردم چیزی نبود دکتر خودشم سر در نیاورد پس چرا ۲سال درد میکنه من چیکار کنم پس ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 سونو کن معلوم میشه سنگ صفرا سونو کردم چیزی نبود برگه سونو دادم به دکتر خودشم موند چرا پس درد میکنه دکتر سونو هم گفت چیزی نیست ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 68185 سونو کردم چیزی نبود برگه سونو دادم به دکتر خودشم موند چرا پس درد میکنه دکتر سونو هم گفت چیزی نیست مشکل یبوست نداری؟عفونت زنان نداری؟
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 مشکل یبوست نداری؟عفونت زنان نداری؟ پریودام منظمه ولی یبوست دارم یعنی مزمن هست اونم الان تغذیه مو اوکی کردم نسبتا خوب شده ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 68185 پریودام منظمه ولی یبوست دارم یعنی مزمن هست اونم الان تغذیه مو اوکی کردم نسبتا خوب شده معمولا یبوست داشته باشی اون قسمتی که میگی درد میگیره سعی کن روغن زیتون و ملین های طبیعی بخوری که یبوست نشی