2777
2789

سلام به همگی

منظورم اینه که حس میکردین کسی سمتتون نمیاد ولی ازدواج کردین

چی شد که ازدواج کردین؟تعریف کنید لطفا

آشنایتون،سن ازدواجتون و....

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

به نام خدا ۲۶سالمع هنو مجردم😂

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

به نام خدا ۲۶سالمع هنو مجردم😂

وایی منم داره ۲۶ سالم میشه چکار کنم خواهر؟نه کسی خواستگاریم میاد ن چیزی

توی این سن هیچکس حتی یه نگاه بهم نمیکنه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۸ سالگی . بحتم و بسته بودن رفتم پیش یکی بختم و باز کرد حالم خوب شد مشکلاتم خیلی کمتر شد بعدش تو یه تور مسافرتی با همسرم آشنا شدیم ازدواج کردیم خدا رو شکر اوضاع زندگیم خوبه

یکی از آشناها که خواستگار اصلا نداشت و کسی باور نداشت در سن سی و پنج ازدواج خوب و عالی داشته باشه در کمال ناباوری با یه پسر همسن خودش ازدواج موفقی کرده الان هم دوتا بچه و کلی پول و مال و ثروت و طلا و خانه و ماشین داره 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

۳۸ سالگی . بحتم و بسته بودن رفتم پیش یکی بختم و باز کرد حالم خوب شد مشکلاتم خیلی کمتر شد بعدش تو یه ...

هیچکس بهم نگاه نمیکنه نه خواستگار دارم ن دوست پسر

باورت میشه هیچکسسس؟؟؟؟

یکی از آشناها که خواستگار اصلا نداشت و کسی باور نداشت در سن سی و پنج ازدواج خوب و عالی داشته باشه در ...

چه خوب

خدا خوشبختش کنه

هیچکس بهم نگاه نمیکنه نه خواستگار دارم ن دوست پسرباورت میشه هیچکسسس؟؟؟؟

منم نداشتم . تو تور منو دوستم با شوهرم و دوستش ازدواج کردیم باید روابطتو گسترش بدی بری بیای سفر تور گردشی با مامانت مهمونی و‌..

وایی منم داره ۲۶ سالم میشه چکار کنم خواهر؟نه کسی خواستگاریم میاد ن چیزیتوی این سن هیچکس حتی یه نگاه ...

بهتر

ما خانما تا مجردیم له له میزنیم متاهل بشیم

الان که متهالم میگم کاش مجرد بودم.

شوهر خوبش خوبه بقیشو فقط زجرت میدن.

وایی منم داره ۲۶ سالم میشه چکار کنم خواهر؟نه کسی خواستگاریم میاد ن چیزیتوی این سن هیچکس حتی یه نگاه ...

منم همینم اینم بگم این شرایط من بخاطر اینکه تو اجتماع نیستم و کلا عروسی نمیرم زبون باز هم نیستم دوست رفیق هم ندارم عشق هم ندارم دیگه میگم شاید بهاطر اینا باشع 😐🤷

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

منم ۲۶ سالمه دوست دارم ازدواج کنم دیگه خسته شدم

دارم میمیرم دیگه

از بی خواستگاری از اینکه هیچکس نگاهم نمیکنه از اینکه تا حالا یه پسر از من خوشش نیومده

منم همینم اینم بگم این شرایط من بخاطر اینکه تو اجتماع نیستم و کلا عروسی نمیرم زبون باز هم نیستم دوست ...

منم اخلاق رفتارم همینطوره

بهترما خانما تا مجردیم له له میزنیم متاهل بشیمالان که متهالم میگم کاش مجرد بودم.شوهر خوبش خوبه بقیشو ...

حداقل کاش یدونه خواستگار داشتم بقیه میفهمیدن منم خواستگار دارم