2789

لطفا یکی راجب لبای کوهدشت هرچی میدونه بگه🥲

چند نفر گفتن خیلی شرن ازدواج نکن اما من خیلی دوسش دارم خانوادشم عاشقش منن اما نمیدونم بین دو راهی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کوهدشت 

بهش بگو مِنَ خِرِم بشو 

اکه ازدواج کردی 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

من با مامان ۱خیابون فاصله داریم همش میگم چرا نزدیک هم نیسیم 

اصلا درک نمیکنم اینایی ک شهر دیگه ازدواج میکنن 

مریض بشید زایمان کنید اصلا من حوصله اشپزی نداشته باشک صبح پا میشم پیام میدم مامان ناهار بیشتر بزار بعد میخوابم 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

عشقم همه جا خوب و بد وجود دارهمن دوستای صمیمیم اهل اونجان و خودشون و خانوادشون بینظیرن انقد که خوبن

این پسره ام خودش خوبه خانوادش وضعیتدمالیشم خوبه 7سال ازم بزرگتره و خیلییی با محبته اما به هرکی میگم لره میگه فرار کن

خیلی سخت گیری. حرف فقط حرف خودشونه احترام به پدر و مادر الویت شونه زیاد اهل تجملات نیستن

کی گفته اینا رو بعضی وقتا شک میکنم ب لر بودن وقتی نظرات کاربرا اینجا میبینم😑😂

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

خیلی سخت گیری. حرف فقط حرف خودشونه احترام به پدر و مادر الویت شونه زیاد اهل تجملات نیستن

اتفاقا کوهدشتی ها بعضی طایفه هاشون خیلی پر ادعا و تجملی هستن،،ببخشید میشه بگید فامیلیش کیه تا برات بگم