2777
2789
عنوان

بالاخره دادخواست طلاق دادم

918 بازدید | 40 پست

نمیدونم خنگ میزنم یا هر چیزی

وای احساس خوشحالی میکنم

فکر کنم ایکول میزنم هنوز چون مشکلات بعدش نیومده سراغم 

برام دعا کنین بچه ها 

و اگه طلاق گرفتین از بعد طلاقتون بگین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه تو عقدم ۲۸ سال

عالیه آفرین بهت آفرین به شجاعتت

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

چرا میخای طلاق بگیری مگه

مشکلات فراوووووون ، وای مهم ترینش دروغ ، که زندگی برام نذاشت

حوصله کردی فقط عنوان تاپیکام بخون

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

من که با ی بچه جدا شده بودم از خوشحالی هم داشتم پرواز میکردم.چون تموم تلاشم رو برای نگه داشتن زندگیم کرده بودم و بی فایده بودم پس با اطمینان تمام طلاق گرفتم.الانم ۷ سال میگذره و بچمم مردی شده .مطمئنم زندگی با اون مرد بچمو نابود میکرد

چراااا خوشحالی ؟؟؟دلیل طلاق ؟؟؟

چون زبون باز بود و هست 

نمیتونستم خودمو بکنم

دو سال تمام با زبونش من مقصر همه چیز زندگی بودم 

ولی دیگه با این درپغ اخریش بریدم ، از بی که دیگه ازش متنفر شدم ، اینکه همیشه خر فرزم کرد 

دلیل ازدواجت چی بود؟دلیل طلاقت چی بود؟

دایل طلاقم که خیلی زیاده مهم ترینش دروغ اگه حوصله داری عنوان تاپیکام بخون

دایل ازدواجمم چی بگم والا ، با چیزی که از خودش نشون داد باهاش ازدواج کردم و دوسش داشتم ولی خب …