2777
2789
عنوان

کمک کنید توروخدا داغونم

189 بازدید | 16 پست

دیروز خواهر زادمو بوس کردم دیدم دهنش بوی سیگار میده 8ساله است و فوق العاده و باهوشه .اول انکار کرد گفت کبریت بازی میکردم اما من که بهش گیر دادم گفت دوستم گفت اگه نکشی باهات قهر میکنم مادرشم ادم عصبی بهش نگفتم که نزندش. به مادرم گفتم . اعصابم خورده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای عزیزم درکت میکنم. برادرزاده منم 11 سالشه. یکبار دیدیم. اما به رو نیاوردیم. دیگه تکرار نکرد. یا کرده و ما نفهمیدیم. نمیدونم بخدا  خدا اخر و عاقبت همه مون رو بخیر کنه 

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

🙄🙄یاخدا نمیدونم چی بگم🙄🙄بهترین راه گفتن به پدر و مادر خودشه تا حل کنن مسالرو

مادرش خیلی عصبی و وحششی و بد دهنه. میدونم بگم بیچاره اش میکنه تا تقی به توقی بخوره میخواد بکوبه تو سر بچه. نمیدونید چقدر بچه خوشگل و باهوشی

😨

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مادرش خیلی عصبی و وحششی و بد دهنه. میدونم بگم بیچاره اش میکنه تا تقی به توقی بخوره میخواد بکوبه تو س ...

پس خودت باهاش صحبت کن و قانع کن اونو که با اون ادما دوست نشه و اول از ضرر سیگار بگو و بگو که وقتی کسی ازش همچین کاری خواست بگه نه و شمام پشتشید حتما

به نظرم حس کنجکاوی بچه هاس. یکم زیر نظرش بگیر ار میتونی  اگر تکرار کرد به باباش بگو.

اره بنظر منم همینه ولی میترسم براش عادت بشه