2777
2789

مدرسه ش سالی ۱۰۰ تومن مدرسه فوتبال میره ۴۰ تومن باز میره کار با وزنه بدنسازی ۲۰ تومن کلاس فوق برنامه میره برای مدرسه همون قدر یه کفش خریده ۹ تونن باز سه چهار نا دیگه گفش داره ۲تیم برای تو سالن چمن مصنوعی طبیعی کفشاش فرق داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای تو چقدرا خرج میکنه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

پی اس فایو داره شصت تومن برای من یه لپ‌تاپ خریده ۶۰ تومن زورش میاد تازه پول سرویسش مکمل پروتئین هاش ...

چند سالشه.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نهم

خرخ تو در مقابل با اون چقدر فرق داره.

خب من چیزی نمیخوام اونقدر ازش اونم خرج نیمکنه

خب پس چطور از ما انتظار قضاوت داری وقتی که نمیگی خودت چقدر خرج میکنی😂توهم بخواه که خرج کنه.

اسی همینجا ببین  زن های حامله چه تاپیک هایی می زنن

من و شوهرم بچه ی اول پسر می خواستیم  ممکنه سونو اشتباهی گفته باشه دختر

برادر  ندارم پسر می خوام

بچه ی اولم دختر شده بعدی را می خوام  دو قلو پسر بکارم 

چون خودم  برادر داشتم  لذت  برادر داشتن را چشیدم  دلم می خواد برم با ای وی اف برای دخترام  که کیف برادر داشتن را بکنن می خوام پسر بکارم

دیروز دختر شونزده  ساله تاپیک  زده  که مادرش بعد از سالها با آی  وی اف پسر کاشته  و برادر دار  شده

پسر را برای چی می خوان؟  برای  اینکه با دل و جون مثل ریگ براش خرج کنن

ننگ و شرم  به  همه شون