2777
2789
عنوان

ایده برای چیدن کابینت

77 بازدید | 5 پست

سلام 😁میشه بگین چجوری بچینم کابینتامو حس میکنم خیلی شلخته شده کابینتام 

هیچ ایده ای ندارم مخصوصا کافی بارم چی بزارم 

کافی بارم سادس دکوری نداره

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

کافی بار که باید اویز فنجون بگیری یا حالا استند یا اویز های چوبی یا فلزی مشکی که این روزا مد هست. با یکی دوتا قاب یا استیکر چوبی مربوط به قهوه و اینچیزا یا بانکه های خوشگل برای پودر قهوه و…

کافی بار که چیز خاصی نمبخواد دوتا صندلی یه اسپرسو ساز دوتا بانکه شکلات یه بانکه شکر چندتا ماگ خوشگل 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافی بار که باید اویز فنجون بگیری یا حالا استند یا اویز های چوبی یا فلزی مشکی که این روزا مد هست. با ...

اویزو ب کجابزنم بابرچسبابچسبونم میفته که

میشه ایده برچیدن ظرف بهم بدین

کابینتام شلخته شده جهیزیه میخام بچینم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
کافی بار که چیز خاصی نمبخواد دوتا صندلی یه اسپرسو ساز دوتا بانکه شکلات یه بانکه شکر چندتا ماگ خوشگل

فنجونای قهومو بزارم کابینت پس