2777
2789

چند ماه پیش یکی نو خریدم تا اینکه چند روز پیش گوشیم افتاد و داغون شده بود درست کردم ولی مثل روز اول نبود تا اینکه دیدم برام  گوشی گرفته از قبلی هم بهتر

دلم سوخت نمیتونستم قبول کنم گوشی خودش ۱ سال از کار افتاده و قدیمیه 

نمیدونم چجوری ازش تشکر کنم با این تورم و سختی بازار سخت کار می‌کنه تا زنش تو رفاه باشه

خدایا خودت مراقبش باش❤️

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

چرا شب امتحان آناتومی گوارشه باید این تاپیک رو ببینم؟ خدایا شوهر من کو

ایشالله یکی بهتر نصیبت بشه 🤍

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالاخرهههه ی تاپیک خوب دیدیم

که ازشوهرنمی نالیدد

بعدمیگن چرا ازدواج

خب بیا با آدم مناسبش

عشق ومگه میشه توزندگی راه نداد؟؟؟ 

پایدارباشین

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

بالاخرهههه ی تاپیک خوب دیدیمکه ازشوهرنمی نالیددبعدمیگن چرا ازدواجخب بیا با آدم مناسبشعشق ومگه میشه ت ...

فدات ❤️

واقعا الان ازدواج سخته از جهیزیه و عروسی بگیر تا خورد خوراک و کرایه خونه 

پایدار باشین

مرسی عزیزم

خدا حفظش کنه

مرسی عزیزم ❤️ 

فدات ❤️واقعا الان ازدواج سخته از جهیزیه و عروسی بگیر تا خورد خوراک و کرایه خونه

ولی وقتی عشق باشه آسون میشه شیرین میشه

هرکاری سخته کارکردن سخته درس خوندن سخته.. 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

ولی وقتی عشق باشه آسون میشه شیرین میشههرکاری سخته کارکردن سخته درس خوندن سخته..

هر سختی پایان شیرینی داره

شاید داری کار می‌کنی یا درس میخونی ولی خدا پایان بهتری برات رقم میزنه 

به خودشم میگی؟ مبارکت باشه

گفتنی نه ولی چیزایی که دوست داره انجام میدم

مثلاً غذای مورد علاقش

چادر پوشیدن محیط کارم

تمیز بودن خونه و...