2777
2789
عنوان

زندگیمون خیلی تازگیا

91 بازدید | 7 پست

داره مشکل دار میشه الانم بابام میخواد ماشین خوب زیر پاشو بفروشه به جاش زمین بخره

تهشم حتما باید یه مدت سوار ماشین دنده ای بشه شایدم هیچوقت دیگه نتونه بخره خوب

ولی من کنکور دارم باید تموم فکر و ذهنم درسم باشه ولی نمیشه با این مشکلات بی اعتنا باشم چیکار کنم

پولمون خیلی داره خورده میشه

عزیزم استدلال بابات چیه چرا میخواد اینکارو کنه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم استدلال بابات چیه چرا میخواد اینکارو کنه

اصلا کاراش با عقل جور در نمیاد همش کار خطا میکنه

میخواد ماشین ۱ و خورده ای میلیاردی رو بفروشه به جاش زمین بخره

پولمون توسط شریکش داره هیی خورده میشه و چیزی نمیگه

ولی من بابام خیلیییی بدبختی کشیده زحمت کشیده تا به این جایگاه رسیده حقش نیست خودشم رو در بایستی داره هیچی بهش نمیگه

میترسم خیلی میترسم دارم دیوونه میشم کسیم نیست بتونم باهاش صحبت کنم

کاش خدا کاری میکرد حداقل حق به حق دار میرسید

اصلا کاراش با عقل جور در نمیاد همش کار خطا میکنهمیخواد ماشین ۱ و خورده ای میلیاردی رو بفروشه به جاش ...

عزیزم میفهمم چی میگی بابای منم خیلی سادس همیشه چوب سادگی شو خوردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ولی این جور ادما خیلی مظلومن خیلی کاش خدا پناهشون باشه حداقل

الهی امین بابای من پیر شده از دست سادگی خودش ی ذره سیاست زرنگی نداره تموم زندگیشو باخته انقدر ادما بهش نارو زدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40