2777
2789
دیگه نزن بیخیال باش درست میشه

الان دیگه  پوستم ب اون ا عادت. کرده

پوستی ک صاف بود الان دوروز مرطوب کننده نزنم مثل کویر ترک ترک میشه وقتی میخندم میتونم قشنگ خطهای ریز روی صورتمو ببینم

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

کلا این روتین های پوستی مثل مواد مخدر اعتیاد زاست خیلی هاشون موقع استفاده عالی ولی قطع که میکنی تازه جوش ها همزمان میان بالا، 

فکر کنم در سطح جهانی دختر های زیادی گفتم روتین فقط باعث نازک شدن پوست شون شده یا کلا مفید نبوده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گند زدم خواهرزدم سد دفاعی پوستمو ضعیف کردم

آخه اشتباه هم خریدی

مثلا ویتامین سی برای هر پوستی مناسب نیست 

هر شوینده ای خوب نیست 

یه متخصص پوست برو 

ایشالا مثل روز اولش میشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

چیزایی زدی به پوستت که اصلا به دردت نمیخورده شاید ابرسان ضد افتاب کفایت میکردی آلان اینطور نبود ویتا ...

نمیدونم عزیزم

ب مدت ی سال هر اشغالی بگی زدم

تونر  ضد افتاب ماسک  سرم ویتامین سی

لایه بردار

شوینده با پی اچ اسیدی ۶ و نیم😐

توش لایه بردار قوی داشت هر شبببب میزدم 

نمیدونم خیلی چیزا

تونر و اینا هم استفاده کردم

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

چرتع منم ژل شستشو سراوی گرفتم آبرسان کوزارکس تغیری نکردم ..البته من خودم صورتم صافه لکی چیزی هم ندار ...

وآقا منم مثل تو

آخه از ی تیکه ماهیچه چ توقعاتی داریم مگه اینه ست😐

ب خدا قسم من از وقتی این ماسک ها ورقه ای عن زدم تمام منافذ پوستم باز شد 😭😭😭

وای آره اشغالن

گند زدم خواهرزدم سد دفاعی پوستمو ضعیف کردم

واییییی کاش دختر منم عاقل میشد

اصلا ۱۳ سالشه هرچی پوله فقط خرج ماسک ورقه ای و تونر میکنه 

شما چند سالته؟

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بعد زیر چشم مای گرفتم پر چروک شد الهی خیر نبینن

منم پچ زیر چشم کره ای خریدم ۴۰۰ تومن افتضاح بود

واییییی کاش دختر منم عاقل میشداصلا ۱۳ سالشه هرچی پوله فقط خرج ماسک ورقه ای و تونر میکنه شما چند سالت ...

۲۱

واییییی کاش دختر منم عاقل میشداصلا ۱۳ سالشه هرچی پوله فقط خرج ماسک ورقه ای و تونر میکنه شما چند سالت ...

این تاپیکو بش نشون بده شاید هدایت شد😔😂

بخدااین کرا فقط مال اونایی هست ک جوشای قلمبه ی وحشتناک میزنن

وگرنه اگ مثل من برای ادایی بازی بخوای استفاده کنی اصلا عاقبت خوبی نداره