2777
2789
عنوان

یکی بگه چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب حضرت زهرا قسم حرف دل منو زدی ینی بعضی مذهبیا یه اداهایی درمیارن یه رفتارای افراطی و غیر معمولی دار ...

خواهش میکنم ، سلامت باشین. 💚

بله خودم هم تو زندگیم از اینجور افراد اذیت شدم.

وقتی آدم مسیر افراط یا تفریط رو بره ، از راه راست خارج میشه. 

حتی ممکنه بشه جزو گروه خوارج یا داعش یا القاعده یا ... 

به هیچکدوم کاری ندارم به جز اون قسمت که گفتیدآهنگ عادی شدههمین نوشته‌تون بهم فهموند بحثی نکنم.!

اره کشور بسوزه گرونی بیداد بشه کاری ندارن که فقط مهم اهنگ گذاشتن بی حجابی مردمه مشکلشون مردمن

اره کشور بسوزه گرونی بیداد بشه کاری ندارن که فقط مهم اهنگ گذاشتن بی حجابی مردمه مشکلشون مردمن

هر چیزی که به کشور مربوط باشه مهمه

مردم ما هم یه چیزی یاد گرفتن همش سعی دارن فیل رو هم وادار به پرواز کنن!!

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

بله مطمعنم خانم رهبر دوست

حداقل همه کامنت های من تو این تاپیک رو میخوندی ، بعد اینطوری راحت جبهه میگرفتی. 

البته من نیاز ندارم به شما توضیح بدم.

شما هر طور دوست داری در مورد من فکر کن. 

الان دیگه نمیشه امر به معروف کرد من خودم مذهبی نیستم به اون صورت ولی دیدم ییار تو بازار یه دختره شالش از سرش افتاده بود یه خانمه رفت محترمانه شالو گذاشت رو سرش دختره کم مونده بود کتکش بزنه جوری داد میزنه من جا خانومه ترسیدم😂 ول کنید بابا به عقاید هم کاری نداشته باشید...هر کی گناه بکنه و نکنه به خودش ضرر  یا سود میرسونه.شما حرص چیو میخورین؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

ولمون کنید برید به بزرگ هاتون امر به معروف کنید خدا از شما ها نگذره انشالله

عزیزم اینجوری صحبت نکن من خودم مذهبی نیستم ولی قرار نیست همه مذهبی ها بد باشن ایشون هم چیز بدی نگفت به نظرم.اروم باش

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

عزیزم اینجوری صحبت نکن من خودم مذهبی نیستم ولی قرار نیست همه مذهبی ها بد باشن ایشون هم چیز بدی نگفت ...

همشون بد نبستن ولی دیگه اینا کاری کردن مردم از امام پیامبر هم بد بگن اینا اسلامو خراب کردن من سر همینا ناراحتم بست هم نمیکنن خودشون از خدا بالاتر میدونن

الان دیگه نمیشه امر به معروف کرد من خودم مذهبی نیستم به اون صورت ولی دیدم ییار تو بازار یه دختره شال ...

حتی در همین دین اسلام چند تا شرط برای امر به معروف و نهی از منکر گذاشته شده که باید وجود داشته باشه ، بعد امر به معروف و نهی از منکر انجام بشه.

شرایط امر به معروف و نهی از منکر
۱. علم به معروف و منکر.
۲. احتمال تأثیر.
۳. اصرار بر گناه.
۴. نداشتن مفسده.

میوه ای که پوست نداشته باشه زود سیاه میشه

اون میوه اس عزیزم ما انسانیم  

خدا خودش گفته اجباری در دین نیست من نمیدونم کی به شما حکم داده ک افکار شما درسته و هرکس برعکس فکر کرد داره خطا میکنه