مردم عزیزم دختر وپسر ما اینطور نبودیم واقعا چرا همچی قاطی شده من مغزم نمیکشه کی از خدا یاد میکنه همش دوست پسر دوست دختر چرا نگاه شده عادی چرا بد حجابی شده عادی چرا اهنگ شده عادی چرا ارزشمون انده پایین خدا چی کی یادش میکنه میتونید اصلا دستتون یکم زیر اب گرم بزارید نمیتونید جهنم ادبیه اصلا ول کن جهنمو بهشتا چی همیشگی هرچیزی میخواهید هست همه چی حلال واقعا من مغزم هنگ کرده میگین بهشت و جهنم نیس دلیل ندارید من کتاب قران دارم ۱۰۰ ها ایه واقعااا که یکم فک کنیم چیزی کم نمیسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره کشور بسوزه گرونی بیداد بشه کاری ندارن که فقط مهم اهنگ گذاشتن بی حجابی مردمه مشکلشون مردمن
هر چیزی که به کشور مربوط باشه مهمه
مردم ما هم یه چیزی یاد گرفتن همش سعی دارن فیل رو هم وادار به پرواز کنن!!
مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیهی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیهای از جنس پازلی هزار و یک تکه.تکههایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمهکاره میمونه.تنها تو میتونی این تکهها رو یکییکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص میمونه. حتی اون تکههایی که اولش زخم میزنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده شدهی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایینهاش". 🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature
الان دیگه نمیشه امر به معروف کرد من خودم مذهبی نیستم به اون صورت ولی دیدم ییار تو بازار یه دختره شالش از سرش افتاده بود یه خانمه رفت محترمانه شالو گذاشت رو سرش دختره کم مونده بود کتکش بزنه جوری داد میزنه من جا خانومه ترسیدم😂 ول کنید بابا به عقاید هم کاری نداشته باشید...هر کی گناه بکنه و نکنه به خودش ضرر یا سود میرسونه.شما حرص چیو میخورین؟
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...
عزیزم اینجوری صحبت نکن من خودم مذهبی نیستم ولی قرار نیست همه مذهبی ها بد باشن ایشون هم چیز بدی نگفت ...
همشون بد نبستن ولی دیگه اینا کاری کردن مردم از امام پیامبر هم بد بگن اینا اسلامو خراب کردن من سر همینا ناراحتم بست هم نمیکنن خودشون از خدا بالاتر میدونن