2777
2789
عنوان

کمکم کنید گیج شدم

144 بازدید | 11 پست

من نامزدم الان خونه بابام هستم نامزدمم اخلاقش جوریه که اگه یه بار یه کاری رو بکنه دیگه عادت میشه براش 

الانم یه هفتس نرفتم خونه پدر شوهرم پدرشوهرمم زنگ زده بهم که من بیام دنبالت ببرم خونمون هروقت شوهرت تونست خودش میبره خونه بابات

حالا هم دلتنگم و میخوام برم از یه طرفی هم میگم اگه یبار پدرشوهرم بیاد دنبالم برا شوهرم عادت میشه که کس دیگه ای منو ببره و بیاره.

چیکار کنم بهتره؟کمکم کنید لطفاااااا

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چرا نمیری؟

خونمون از هم خیلی دوره ۱ساعت راهه از خونه اونا تا خونه ما

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

خیلی عادی و محترمانه بگو باباجون شما زحمت نکش من با شوهرم میام

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

فکر نکنم این چیزی باشه که عادت بشه براش 

این دفعه رو با پدر شوهر برو ولی بهش غر بزن که نمی خواستم برای پدرت زحمت بشه دیه باید خودت دنبالم بیای

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
خیلی عادی و محترمانه بگو باباجون شما زحمت نکش من با شوهرم میام

نه بیچاره خیییییلیییی خوبه.میگه دلمون تنگ شده بیام بیارمت منم اگه مشکلی بین همسرمو من پیش بیاد بهش میگم تا حل کنه اگه جریانو بگم خودش راه حل میگه برام

فکر نکنم این چیزی باشه که عادت بشه براش  این دفعه رو با پدر شوهر برو ولی بهش غر بزن که نمی خوا ...

یه چند بار سرم اومده میدونم عادت میکنه 

نه بیچاره خیییییلیییی خوبه.میگه دلمون تنگ شده بیام بیارمت منم اگه مشکلی بین همسرمو من پیش بیاد بهش م ...

خب پس ب در شوهرت جریانو بگو ببین چی میگه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
خب پس ب در شوهرت جریانو بگو ببین چی میگه

اره راس میگی...