2777
2789
عنوان

نمیدونم تا کی مثل سیب زمینی بی رگ باقی میمونن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 57 پست
شما ژن چاقی فعال تو بدنتون همین چای شیرین نون بربری و خامه خودش پر چربی شکر و کربوهیدارت چاق کننده پ ...

یه ماه شیرینی جات مصنوعی و طبیعی همه رو ترک کردم هیچ اتفاقی نیفتادوزنم کم نشد که نشد منم بیخیال شدم

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا منم سر حرف مردم رفتم عمل کردم با اینکه جاق نبودمدفقط شکمم بشدت بزرگ بود  پیکر تراشی کردم اما فقط سه ماه اون چیزی ک‌میخای میمونه با کوچکترین تغیر وزنی حالا یا کم یا زیاد بهم میریزه فرمش بعد میگی چ کاری بود کردن اینهمه هزینه درد عمل سخت اصلا نمیارزه  

خدایا شکرت 

نگاه میکنن مسخرم کردن لپاشونو توی جمع باد کردن که تو اینطوری شدی از خجالت مردم

حتما خودت ضعف نشون دادی 

من فهمیدم یه ادم هزارتا بدبختی و ضعف داره ولی چون اعتماد به نفس داره وخودشو بالا میدونه کسی جرئت نمیکنه حداقل جلوش حرفی بزنه 

دیگه پشت سرم پشت همه حرف هست 

من خودم الان تو عقد جداشدم قشنگ سعی میکنم پیش کسی صعف نشون ندم تا با ناراحتی بخان همدردی کنن باهام ب کسی ام رو نمیدم بخاد نظر بده

به جاش صبحا ۵ تا سفیده تخم مرغ و ۲ تا زرده و ۲ کف دست نون سنگک یا عدسی بدون روغن یا اوتمیل رژیمی بخو ...

پنج تا سفیده تخم مرغ و دوتا زرده زیاد نیست 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

یه ماه شیرینی جات مصنوعی و طبیعی همه رو ترک کردم هیچ اتفاقی نیفتادوزنم کم نشد که نشد منم بیخیال شدم

شما بدنتون  فعلا تو حالت وزن گیری قراررداره و باید شک بهش بدید مثلا امروز سالم خوری شروع کنید کنارش ۱ ساعت نیم برقصید شک باید بدنتون وارد بشه 

به خدا من تنقلات نمیخورم فقط توی این هفته خامه محلی و چای شیرین نون بربری صبحانه خوردم

مثلا خامه برای صبحانه چند قاشق مرباخوری میخوری ؟ 

اگه دوست داشتی بیا باهم رژیم بگیریم و اینجا بنویسیم از غذاها و ورزش و پیاده روی هامون 

من ۸۳ بودم الا ۶۴ کیلو هستممیتونی تلاش کن و به خودت و زیباییت باور داشته باش

چطور تونستی من خیلی خوب بودم میتونستم رژیم بگیرم ولی الان نمیفهمم چرا اینطوری شدم صورت قشنگم زیر چربی گم شده غبغب در آوردم خیلی بد شدم

ن اصن چون پروتینش سالمه و کم کالری و سیر کننده من ۵ سال ورزشکار و دوساله حرفه ای بدنسازم

ممنون عزیزم ♥️ 

ن اصن چون پروتینش سالمه و کم کالری و سیر کننده من ۵ سال ورزشکار و دوساله حرفه ای بدنسازم

عزیزم یه سوال هزینه بدنسازی ماهانه چنده اگه بخام برم باید قبلش ورزشکار باشم یادن همینجوری هم میشه رفت بدنسازی ؟بعد سخته؟

خدایا شکرت