2777
2789

خانم معلمی که سال ۱۳۹۶-۱۳۹۵ معلم کلاس چهارم بچه های دبستان ایثار بودی ،به اسم میترا ابراهیمی .

نمی‌دونم این متن به دستت میرسه یا نه!

ولی می‌خوام بدونی یکی از این دانش آموزات هیچوقت یادش نمیره چه رفتاری داشتی

من ۹ سالم بود شما چنان رفتار بدی با من داشتی که هنوز از دلم بیرون نرفته.

من دختری بودم تو بچگیم خودم تمام کارای خودمو میکردم مثل بچه های الان همه چیم وابسته به مادر و پدرم نبود 

ی بچه مگه چقدر منظم و دقیقه؟ من یشب جمعه یادم افتاد شما تکلیف داده بودی از روی ی متن فارسی روی کاغذ روغنی بنویسی من اینو یادم رفته بود الحمدالله پدر و مادرمم که اصلاً دخالت نمیکردن تو کارای مدرسه بحث اونا سرجاش من متنو هرجور شده بود با همون خط روی کاغذ عادی نوشتم چون اصل هدف شما خوش خطی بود منم تلاشمو کردم 

ولی شما چیکار کردی؟ با کلی توهین سرم داد زدی و دفترو پرت کردی!پرت کردی جلو پاک دفتر پاره شد. 

شاید از نظر تو چیزی نبوده باشه ولی یادت باشه هم اعتماد بنفس ی بچه رو پیش بقیه خورد کردی هم غرورشو هم زحمتاشو

جایگاه معلم خیلی مقدسه ولی شما با این کاری که کردی ذهنیت منو کلا خراب کردی من کاغذ روغنی می‌بینم یاد کار اشتباه شما میوفتم و اصلأ از این موضوع خوشحال نیستم چون خاطره قشنگی ازت نیست (:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی وقت بود توی سایت نبودم

خیلی وقت

شاید بیش از ۳ ماه 

الان که آمدم هیچ خبری نبود

هیچ کس بودن و نبودن من براش مهم نبود

برام جالب بود

مطمئن هستم این جا هرگز به کسی توهین نکردم لااقل می دونم شروع کننده هیچ کل کلی نبودم

واقعا نباید مجازی رو جدی گرفت حتی گولاخ های مجازی و سلبریتی هاش هم پوشالی هستن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنین که با ظهور دنیا بهشت میشه.

بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که:
امسال همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!
و همه بریم خدمت امام زمان
مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی
و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.
بریم با مهربانترین فرد عالم
غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم
و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم
و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،
به آرامش واقعی و خیر و عافیت دنیا و آخرت در خدمت امام برسیم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام