2777
2789
عنوان

چجوری با یه پسر دوست میشین بعد کات مبکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دقیقا همین کار کردم، الان پشیمونمشما نکنین دیگ اون حسا برنمیگردهالان کسیو بغل میکنم دیگه چیزی حس ...

دقیقن منظورم همینه،متاسفانه خریت کردم راه برگشتیم نداره اون طرفم منو نمیخواد

اتفاقا اصلا مشکل اعصاب نداری،اتفاقا عقلت سرجاشه.همین که ارزش خودتو میدونی کاملا عاقلی.به حرف های بی ...

الان دگ نابود شدم من دختر بدی نبودم ولی فکرشو نمیکردم چنین خریتیو انجام بدم اولینامو با کسی تجربه کردم ک مال من نیست و قرار نیس با هم باشیم کاش رو اعتقاداتم میمونم کاش میشد برگردم ب گذشته

منم مثل توم دلم میخاد اولین هارو فقط با یکییی که واقعی و دائمی تجربه کنم

اگ هنوز با کسی تجربش نکردی نزا عاقبتت مص من بشه ما نشون هم بودیم و مطمئن از رابطه حالا عاقبتم این شدو همه چی بهم خورد من باس تا عقد صبر میکردم وا نمیدادم

اگ هنوز با کسی تجربش نکردی نزا عاقبتت مص من بشه ما نشون هم بودیم و مطمئن از رابطه حالا عاقبتم این شد ...

عزیزم حسرت چیزی نخور بابتش پشیمون هم نباش هیچ کدوم از این آدم هایی ک الان ازدواج میکنن یا وارد رابطه میشن و اولین هاشونو تجربه میکنن از آخر داستان ک خبر ندارند حتی اونایی هم ک ازدواج میکنن دیگ زن و شوهر میشن انقد پیش اومده بعد یکی دوسال طلاق گرفتن . پس کلا هیچ تضمینی نیست 

مهم این بود ک شما اون اولین هارو با کسی ک دوسش داشتی تجربه کردی و طرف هم قرار بود دیگ شوهرت بشه پس خودتو سرزنش نکن این ک اون مرد نبود پاش واینیساد مشکل تو نیست..