2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اول اینکه سعی کن قبل از اینکه خودشون گرسنه بشن و برا شیر گریه کنن، خودت شیر براشون درست کن. 

من دو تا شیشه درست میکردم، تو همون حالت خواب که رو زمین بودن، شیشه میزاشتم دهنشون.

هم روز و هم شب. نترس اتفاقی نمیافته. فقط زیر سرشون رو یکم بلندتر بزار، یه بالش خیلی باریک زیر پتو زیر سرشون باشه. اینجوری تو‌گلوشون نمیپره.

بعدم نوبتی بلند کن باد گلوشون رو بگیر.

سعی کن خونسردی و اعتماد بنفستم حفظ کنی، با گریه هاشون زود دست پاچه نشی. 

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

من حتی برا شب هم خودم ساعت میزاشتم، قبل از بیداری و گریه کردنشون برای شیر، خودم شیر درست میکردم بهشون میدادم. بعد با خیال راحت دوباره می‌خوابیدم. 

یکم بگذره کلا دستت میاد تایم شیر خواستنشون

ببین اول اینکه سعی کن قبل از اینکه خودشون گرسنه بشن و برا شیر گریه کنن، خودت شیر براشون درست کن. من ...

اخه هنوز یک ماهشونم نشده مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی میگید زیر سرشون پتو رو لوله کنم بزارم؟ من تو حالت عادی بدون بالش میخوابونمشون

من حتی برا شب هم خودم ساعت میزاشتم، قبل از بیداری و گریه کردنشون برای شیر، خودم شیر درست میکردم بهشو ...

اهان یعنی یکی یکی بیدارشون میکردید که با هم تداخل نداشته باشن؟ راستی پوشکشون رو چند ساعت یه بار چک میکردید؟ 

کنار هم بودن معمولا داخل کریر .با دوتا دستام .یه وقتایی با پتو براشون شیشه رو نگه میداشتم اما بالاسر ...

داخل کریر که گود هست رو با چی پر میکنید شما ؟ من ۲ تا خریدم ولی میترسم کمر بچه ها اذیت بشه توش خیلی گوده

داخل کریر که گود هست رو با چی پر میکنید شما ؟ من ۲ تا خریدم ولی میترسم کمر بچه ها اذیت بشه توش خیلی ...

بچه های من ۱۰ ساله هستن الان .

پتوی کوچولوی نوزادی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اخه هنوز یک ماهشونم نشده مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی میگید زیر سرشون پتو رو لوله کنم بزارم؟ من تو حالت عاد ...

نه عزیزم پیش نمیاد. اول اگه خواستی تکی تکی رو حالت خوابیده و درازکش شیر دادن رو امتحان کن، وقتی دستت اومد دوتایی هم با خیال راحت انجام بده.

ببین پتوی دوم رو نیاز نیس لوله کنی، دو حد یکی یا نهایت تا بار تا کردن پتو برای زیر سرشون کافیه.

عزیزم زیر سرشون باید یکم ارتفاع داشته باشه که هم خدای نکرده شیر نپره گلوشون و هم شیر بعدا از معده شوند نیاد تو‌ دهنشون.

اهان یعنی یکی یکی بیدارشون میکردید که با هم تداخل نداشته باشن؟ راستی پوشکشون رو چند ساعت یه بار چک م ...

نه اصلا بیدار نمیکردم، شیشه شیرشون رو همزمان میزاشتم دهنشون و می‌خوردن بعد خودمم می‌تونستم بیشتر بخوابم.

بچه‌های من تو خواب شیشه و شیر میخوردن، ولی بعضی بچه‌ها تو خواب نمبخورن.

البته وقتی گرسنه بودن تو خواب می‌خوردم وگرنه پس میزدن

داخل کریر که گود هست رو با چی پر میکنید شما ؟ من ۲ تا خریدم ولی میترسم کمر بچه ها اذیت بشه توش خیلی ...

آره منم کریر خریده بودم، ولی حس میکردم براشون خیلی گوده. 

ولی سختیش تا یک ماه دیگه اس، از دو ماهگی که گردن بگیرن کلی راحتتر میشی. 

نه عزیزم پیش نمیاد. اول اگه خواستی تکی تکی رو حالت خوابیده و درازکش شیر دادن رو امتحان کن، وقتی دستت ...

چه سخت ترسیدم

شبا چقدر میتونستی مداوم بخوابی

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

چه سخت ترسیدمشبا چقدر میتونستی مداوم بخوابی

خیلی ترسناک بود واقعا. ولی گذشت...خوبی زندگی همینه که میگذره...

دو ماه‌ اول تقریبا خواب خاصی نداشتم پسرم کولیک داشت. فوقش یکی دو ساعت. اما حداقل سعی میکردم تو‌ حالت خوابیده شیر بدم، جون نداشتم بغلشون کنم زیاد.

اما از ۳ ماه به بعد قلقشونو پیدا کردم دیگه شبا فقط یکبار بیدار میشدم.

بعد از ۵ ۶ ماهگی ام که می‌تونستن حرکت کنن، دیگه  بیشتر وقتا هم بازی و هم صحبت شدن. بار سنگینی از رو دوشم برداشته شد.

منو بیشتر اطرافیان اذیت کردن. یکسره از شهرستان میومدن مهمونی و شبم میموندن. وجدان نداشتن

خیلی ترسناک بود واقعا. ولی گذشت...خوبی زندگی همینه که میگذره...دو ماه‌ اول تقریبا خواب خاصی نداشتم پ ...

خدا قوت واقعا خدا حفظشون کنه 

به همسرم خوندم پیامتو دوتامونم ترسیدیم😅

منم دو قلو دارم شکمم دعا کن صحبح سلامت به دنیا بیان

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید