2777
2789

وضع خانوادش خوب باشه ولی خب کلا عادتشون این باشه به هم پول بدن بدون پس گرفتن و مهم تر از همه یه خواهر داشته باشه همش اویزون باشه پول بگیره قبول میکنید ازدواج کنید ؟ 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سخته شرایطی که گفتی اما باید خودت تصمیم بگیری

اینکه واقعا اون مرد چطور مردیه ؟؟

وفادار و متعهده؟ دوست داره واقعا ؟ حاضره اولویت زندگیش تو باشی ؟ به خانوادت احترام میزاره؟

دستو دلبازه؟ خودت چی دوسش داری؟ در کل سرش به تنش می ارزه یا نه اگه جواب همه اینا آره اس و دوسش داری بنظرم بخاطر چنین موضوعی سریع جدا نشو 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

واقعا سخته شرایطی که گفتی اما باید خودت تصمیم بگیریاینکه واقعا اون مرد چطور مردیه ؟؟وفادار و متعهده؟ ...

این یه ادمه کااامله که عزیز دلم هیچ ادمی بی عیب نیست بلاخره یه حاییش میلنگه

این یه ادمه کااامله که عزیز دلم هیچ ادمی بی عیب نیست بلاخره یه حاییش میلنگه

چی بگم والا منم گفتم اگه همه چیش اوکیه بخاطر همچین موضوعی که نمیشه جدا شد چون اکثر مردا پول میدن به خانواده شون دیدم که میگم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

مطمعا باش اگه برا منم بده از من نزنه منم خرج کنم چیزی کم نداشته باشم بلههههه ...اون مرد هم هم خانواد ...

اخه هر چیم کم نزاره بازم ذات ما زنا قبول نمیکنه چه دلیلی داره همش پول بده خواهرش شما مشکلی واقعا نداری با مسئله؟؟

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

نه

جزو شروطم بوده که حق کمک مالی یا نگهداری از کسی رو تحت هیچ شرایطی نداره 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩