2777
2789
عنوان

شما هم بعد از حموم موهاتون وز میشه با اینکه موهام صافه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره وای دقیقا اسکاج میشه 

من توی حموم اخر کار یه عالمه نرم کننده میزنم بعد زیر اب شونه میزنمشون

میگن نباید زیر اب مو رو شونه زد ولی چاره ای نیست

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اونجوری باز چرب میشه ک

نه ارگان زود جذب میشه 

به ساقه هم فقط باید زد نه به ریشه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

قدیم اینجوری بود ولی الان نه بعد حموم حتی خشک نکنم خوش حالت و قشنگ میشه البته کلی زحمت کشیدم به اینج ...

زحمتاتو با ما به اشتراک نمیزاری؟

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

چیکار کردی به ما هم میگی🙂

اولدفهمیدم رنگ و دکلره و اینا بود که موهامو داغون کرده بود و وز اونارو کوتاه کردم کامل دیگه هم رنگ نکردم بعد هرچند وقت یکبار روغن زیتون به مو میمالم زیاد کلاه شنا یا کیسه میکشم تا جذب شه 

بعدم شامپو مناسب موهامو پیدا کردم که ارگان پرژک فعلا خوشم اومد قدیم فری سولفات خارجی میزدم ولی اونا چربی کف سر رو نمیبرد بعدم یه ماسک مو خوب تو حموم میزنم ولی مهم ترینش مدل شستن موها تو حمامه نباید چنگ بزنی حیلی اروم از بالا به پایین دست میکشی و میشوری بعد حمام موهای رو ما حوله خشن خشک نمیکنم فقط یه کلاه حمام میذارم خودش خشک بشه بعد حمامم موقع شانه زدن مو اصلا سرم موهای گرون نمیخواد قدیما میخریدم ولی اثر نداره یه اسپری مو بعد حمام فیروز که مال  شانه کردن مو نوزاده از اونا میزنم شانه میکنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲