2777
2789

سلام دوستان

کیا کتاب تاملات مارکوس اورلیوس رو خوندن؟کتاب خوبیه؟

اگه نخوندین بهترین کتابی که خوندین رو معرفی کنید...

من میخوام به یه نفر که خیلی اهل مطالعه اس و عاشق فلسفه هم هست یه کتاب هدیه بدم اما نمیدونم چه کتابی که هم نخونده باشه و هم براش جالب باشه و خوشش بیاد!!

اگه پیشنهادی دارید بگید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم به کسی که اهل کتابه کتاب هدیه نده

من خودم خیلی اهل مطالعه ام و تاحالا کتابی بهم ندادن که خوشحالم کنه (بجز وقتی ۱۲ سالم بود🙃)

چون یا قبلا خوندمش یا بنظرم جذاب نبوده...

بخصوص کسایی که اهل فلسفه اند سلایق خاص دارند

بنظرم به کسی که اهل کتابه کتاب هدیه ندهمن خودم خیلی اهل مطالعه ام و تاحالا کتابی بهم ندادن که خوشحال ...

عه واقعا😕 خب به نظرت چه هدیه ای بهش بدم که خوشش بیاد و خوشحالش کنه؟ و هم یه جورایی مرتبط با علاقه اش (فلسفه) باشه

عه واقعا😕 خب به نظرت چه هدیه ای بهش بدم که خوشش بیاد و خوشحالش کنه؟ و هم یه جورایی مرتبط با علاقه ا ...

نمیدونم والا..ولی من خودم وقتی میخوام کادو بگیرم گاهی نگاه میکنم ببینم خود اون طرف چجور کادوهایی میگیره این یعنی اونا رو دوست داره (مثلا من خودم واسه هیچکس لباس نمیخرم و خودم هم خوشم نمیاد لباس کادو بگیرم)..

در چه حد اهل فلسفه اس؟ اگه هنوز لیسانسه احتمالا کتابهای فلسفی ترجمه و چاپ جدید رو نخونده باشه و خوشش بیاد

بهش یک رمان بده عامو

کسی که رشته اش فلسفه اس خیلی چیزا رو خونده

اما شاید یک رمان قشنگ براش سرگرم کننده تر باشه

نو ذهنم دوتا کتاب براش روشن شد

اولی بلندی های بادگیر

دومی کلکسیونر عطر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نمیدونم والا..ولی من خودم وقتی میخوام کادو بگیرم گاهی نگاه میکنم ببینم خود اون طرف چجور کادوهایی میگ ...

ممنونم👍💗 اما نمیدونم برای بقیه چه کادوهایی میگیره😅

دکترای فلسفه داره

به خاطر همین احتمال میدم اکثر کتابارو خونده باشه😂😑

نمیدونم والا..ولی من خودم وقتی میخوام کادو بگیرم گاهی نگاه میکنم ببینم خود اون طرف چجور کادوهایی میگ ...

از چت جی پی تی هم پرسیدم ایده شو ببین👇

می‌تونی یه “کُدِکسی فلسفی” بسازی:

• جلد چرمی، رویش با طلا اسم خودش یا یه جمله‌ی افلاطون چاپ شه.
  • داخلش گزیده‌هایی از فیلسوف‌های محبوبش (با دست‌خط یا طراحی خوشنویسی‌شده).
  • در چند صفحه‌ی آخر، تو افکار خودت رو بنویسی: «اگر من فیلسوف بودم، چه می‌گفتم؟»

خوب نیست... هست به نظرت؟!😂😑 یه چیزی خودم درست کنم بهتره یا آماده بخرم؟

از چت جی پی تی هم پرسیدم ایده شو ببین👇می‌تونی یه “کُدِکسی فلسفی” بسازی:جلد چرمی، رویش با طلا اسم خو ...

اینجور هدیه ها عیبش اینه که گاهی خوب میشه و گاهی عین کاردستی🤦🏻‍♀️

خط فلسفی و فیلسوفهای مورد علاقه اش رو میدونی؟ اگه میدونی که کارت راحته برو کتابهای چاپ و ترجمه جدید اونا رو بگیر