2777
2789

اگه شما زیبا تریننننن دختر هم باشید ولی منفور باشید و ذات درستی نداشته باشید و بقیه ازتون فراری باشن بخاطر حرکاتتون بخدا باعث میشه قیافشون یک صدم هم از نظر هیچکس زیبا دیده نشه و تازه همه بگن چقدر زشته!

ولی به شخصه دیدم یه دختر با قیافه معمولی ، بخاطر مهربون بودن و شوخ بودن و اجتماعی و سرزبون و خوب بودنش همه دختر پسرا دنبالشن و به عنوان خوشگلترین دختر شناخته میشه..

ذات و درون شما تاثیر مستقیم داره روی چهرتون..✨️

پیرینسس🎀🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد درست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اصلا قبول ندارم من سراغ دارم دختره کلن پاچه میگیره ولی دورش پره چون عملیه و خوشگل

عزیزم پاچه گرفتن با اینکه طرف بد ذات باشه فرق داره 

من خودمم به شخصه آدم عصبیم و پاچه گیرم یکم .

ولی رفتارم با دوستام و اطرافیان بد نیست و ذاتم خراب نیست

پیرینسس🎀🤍

تا حدودی قبول دارم ولی یه جور دیگه 

من میگم از چشم های آدم ها میشه خوند 

بارها برام پیش اومده کسایی که اذیتم کردن، دقت کردم چشم های بی رحم و بدجنسی دارن با اینکه خیلی خودشون آدم های خوبی نشون میدن 

من بارها برام اتفاق افتاده این مساله. کسی که رفتار بدی داشته باشه به نظرم واقعا زشت و کریه می یاد. حتی اگر اول به دیدم زیبا اومده باشه. زیبایی یه مفهوم مطلق نیست. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685