2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بیخیاله

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 43 پست
آره ولی نمیتونم مثبت فک کنم همش میگم نکنه شوهرم چیزیش بشه نکنه بمیره دوبار پیشم تشنج کرده از اون موق ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چندبار که به این تفکراتت دامن نزنی و بی توجهی کنی خود به خود کم و کمتر میشن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نقش مادر رو داری براش ایفا می‌کنی!تو زنشی نه مادرش!مرداد متنفرن از حس وابستگی!!!به نظرم برو چندتا پی ...

دقیقا انگار مامانشم به خودشم میگم مواظب باش هم مواظب خودت هم ماشین اینا که دردسر درست نشه نمیخوام‌ مامانت باشم میخوام زنت باشم ولی بازم همون آش و همون کاسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا انگار مامانشم به خودشم میگم مواظب باش هم مواظب خودت هم ماشین اینا که دردسر درست نشه نمیخوام‌ م ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

واه تو این شرایط لازم نیس عروسی بگیری شوهرت نداره درک کن ،،،همه قرار نیست مثل هم باشن بعدشم همین اول کاری داری به حرف مردم فکر میکنی،باحرف مردم که نمیشه زندگی کرد

من اطرافم هرکی ازدواج کرده نه جشن عقد گرفته نه عروسی

درضمن الان بخوای عروسی بگیری کم کمش با پولایی که بخوای شاباش بده داماد به فامیلای عروس و...... کم کم ۵۰۰ تومن میخواد،بایه غذای خیلی معمولی،بنظرم نگیری سنگین تری تا برن پشت سر بگن غذاش بد بود کم بود لباسش بد بود ارایشش.......

چون تو از اونایی هستی که به حرف بقیه اهمیت میدی

واه تو این شرایط لازم نیس عروسی بگیری شوهرت نداره درک کن ،،،همه قرار نیست مثل هم باشن بعدشم همین اول ...

اگه بخواد میتونه بگیره با قرض و بدهی قرار نیس همه خرج عروسی نقد باشه ولی بیخیاله 

پس چطور داداشش از شوهرم کوچیکتره ولی بهترین خونه و ماشینو عروسی و داره درسته از پدرشوهرم پول دزدیده ولی اینم بدزده خب این کار میکنه کمک نمیکنن به این ولی اون میدزده میگن عیبی نداره

اگه بخواد میتونه بگیره با قرض و بدهی قرار نیس همه خرج عروسی نقد باشه ولی بیخیاله

حالا بیاد بره زیر قرض بدهی؟؟؟؟چندسالته تو؟؟

یعنی حاضری شوهرت تو بدهی دست وپا بزنه برا یه شب ک براتو عروسی بگیره؟

کاش به درجه ی پختگی میرسیدی بعدازدواج میکردی گلم

پس چطور داداشش از شوهرم کوچیکتره ولی بهترین خونه و ماشینو عروسی و داره درسته از پدرشوهرم پول دزدیده ...

چقد مقایسه میکنی همسرت رو با بقیه، انقد خودتو موقعیتو با بقیه مقایسه نکن تو زندگی خودتو داری بقیه هم همینطور اینطوری خودت اذیت میشی

داداشش پول کشیده بالا خب اینم می‌کشید این بیخیاله نمیدونه ماهانه چقدر پول میمونه واسش یه ذرت میخره ب ...

😐😐😐یعنی تو حاضری شوهرت دزدی کنه ولی برای تو عروسی بگیره؟؟؟ توهم ک میگی خونه ماشین داری همه چیت حاضره

این چه معنی میده که هی مقایسه کنی