2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بیخیاله

230 بازدید | 43 پست

سلام ما الان نزدیک دوساله عقد هستیم طلا خریده واسم ماشین داریم مغازه باز کرده اجاره هس ولی واسه مغازه جنس خریده خونه خریدیم البته خونه رو با پول ماشینی که قبلا داشت خریدیم ینی همه رو تو این دوسال پس اندازه نکرده

ولی عروسیمون مونده عید هیچ پولی نداریم الان دوروزه رنگ خریدیم بدیم در اینا رو رنگ کنن میگم به نقاش زنگ بزن بیاد امروز فردا میکنه میدونم پول نداره ولی خودشم خیلی بیخیاله همش تو دعوا اینا بقیه رو مقصر میدونه 

۲۹ سالشه خانوادش هم ندارن بدن داداشش پول باباشونو کشیده بالا 

الان روزی ۱ تومن میزاریم کنار تا عید میشه مثلا ۱۲۰ تومن اینا با ۱۲۰ تومن چه عروسی بگیریم؟

ماهی ۲۰ تومن هم اجاره مغازه

میخوام بگم هزینه شام عروسی و بگه خانوادش بدن دیگه ۱۲۰ تومن به زور هزینه خود تالار میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا عروسی واجبه تو این شرایط؟

چقدر درکش برام سخته.

به نظرم عروسی فقط برای پولدارا خوبه برای معمولیا خرج اضافه اس😂 خودمم معمولیم و اصلا دوسندارم عروسی بگیرم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دوس دارم به یه کاری مشغول بشم ولی کاری نیس منم سنم کمه بتونم ادمینی کنم خوبه ولی جایی نیس که مورد اع ...

چندسالته؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
حالا عروسی واجبه تو این شرایط؟چقدر درکش برام سخته.به نظرم عروسی فقط برای پولدارا خوبه برای معمولیا خ ...

به من باشه نه ولی تو محیط کوچيکی هستیم منم آرزو دارم خب عروسی نگیریم هزار تا حرف درمیارن حتی تو عقد هم جشن نگرفتیم

به من باشه نه ولی تو محیط کوچيکی هستیم منم آرزو دارم خب عروسی نگیریم هزار تا حرف درمیارن حتی تو عقد ...

حرف دربیارن به درک!

اول زندگی میخوای شروع کنی به اهمیت دادن به حرف بقیه ؟

بقیشو میخوای چ کنی؟؟

اگر خودت علاقه داری بگیر عروسی کوچیک بگیرین که فشار نیاد بهتون.

اگر علاقه نداری نگیر! و تمام .

اینقدر چالش الکی برا چیه توی این بی پولی و وضع اقتصادی بد

۲۰

ای جانم❤️

حرف دربیارن به درک!اول زندگی میخوای شروع کنی به اهمیت دادن به حرف بقیه ؟بقیشو میخوای چ کنی؟؟اگر خودت ...

دوس دارم بگیریم ولی پول نداریم پولمون کمه با ۱۲۰ تومن میشه عروسی گرفت؟

من خودم همیشه وقتی دعوا میکنیم بعدش پیش قدم میشم واسه آشتی دلم‌ نمیاد ناراحتش کنم‌ میکنما ولی خودم آ ...

😐💔 خیلی اشتباه می‌کنی همین اول زندگی لوسش کردی!

باید کسی که مقصره پا پیش بذاره تا حرمت و احترام حفظ بشه بینتون.