2777
2789

دارم از استرس اب میشم

بچه ها یه هفته ای هست مامانم دست دست میکنه یه حرفی رو بهم بزنه

میگه حالا بعدا بهت میگم

میگه دوتایی باید حرف بزنیم

از چهره اش حس میکنم شاید این مسیله هست

من 19 یا 18 سالمه و دانشجوام

خواستگار زیاد دارم همش به مامانم میگن

میگم نکنه مامانم تحت فشار داره گول میخوره؟

من قصد ازدواج دارم ولی نه حدالقال تا 22 سالگی

چیکار کنم

میترسم اگه حرف ازدواج ببزنه ناخود اگاه بخندم یا لبخند بزنم چون اینجور حرف ها بین من و مامانم رد و بدل نشده یه وقت از خنده ام فکر نکنه موافقم

الان امشب گفته بیا دوتایی بریم بیرون

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادا بادا مبارک بادا😂😂 خیره ان‌شاء‌الله

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

وای چقدر شبیه منی منم درباره این موضوع ها خندم میگیره

میترسم بخندم فک کنه نظرم مثبته

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

از مامانت میترسی؟تورو چجوری تربیت کردن؟دمشون گرمکاش رمز موفقیت خانوادت لو بره

ترس که نه

فقط رودر وایسی

انگار روم نمیشه حتی بعد 23 سالگی اره بگم

حس میکنم مامانم هنوز همون دختر 10 ساله رو داره نه یه دختر 18 ساله

وای استرس ندید بهم

عزیزم استرس چرا؟

مامانته غریبه که نیست

میتونی نظرتو خیلی بااحترام و راحت بگی

خندیدی هم فدای سرت دلت شاد باشه

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

ترس که نهفقط رودر وایسیانگار روم نمیشه حتی بعد 23 سالگی اره بگمحس میکنم مامانم هنوز همون دختر 10 سال ...

راحت باش عزیزم شما الان ی خانم بالغی ب مامانت بگو ک نمیخام تا فلان سن ازدواج کنم شماهم اگه موردی بود خودتون رد کنید با من درمیون نذارید ک تمرکزم بهم نریزه

منم همینو ب خانوادم گفتم و راحتم الان

حتی اگه کسی ب خودمم بگه میام با خنده ب مامانم میگم ک چجوری ردش کردم😁