2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از بابات پول بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 54 پست

بگو من تو دادگاه مهرمو نمیبخشم باید اونجا نوشته بشه که هرماه نیم سکه یا یه سکه تمام بهم بدی 

خودت برو سرکار تا کارای طلاقت جور بشه یه کم طلایی ماشینی چیزی اگر داری بفروش یه خونه جدا اجاره. کن راحت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن کلا کارش سخته میگه مجرد بشم یه کار سبک با حقوق۱۵تومن بسمه

پس کلا منطقی فکر نمیکنه

مجرد با ۱۵ میخواد نون و ماست بخوره هر روز؟

پس انداز نمیخواد؟ مسافرت؟ تفریح و....

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ن نمی‌ذاره اصلا نمیذاره

وااا هم از فشار کار خسته ست هم نمیذاره کار کنی؟؟

بگو تکلیفت رو با خودت مشخص کن

یا فشار رو تحمل کن یا با کار کردنم موافقت کن

هرچند که من معتقدم اصلا همسر حق نداره از کار و تحصیل منعت کنه به هیچ عنوان

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بگو من تو دادگاه مهرمو نمیبخشم باید اونجا نوشته بشه که هرماه نیم سکه یا یه سکه تمام بهم بدی خودت برو ...

نمیگه مهریتو نمی‌دم میگه هرچی قاضی بگه طبق بودجه ای ک دارم آخه جدا بشم کجا برم جایی ندارم

پس کلا منطقی فکر نمیکنهمجرد با ۱۵ میخواد نون و ماست بخوره هر روز؟پس انداز نمیخواد؟ مسافرت؟ تفریح و.. ...

وقتی مجردم بود هیچی نداشت و پس انداز ن هیچی میگه می‌خوام همون آدم بشم

نمیگه مهریتو نمی‌دم میگه هرچی قاضی بگه طبق بودجه ای ک دارم آخه جدا بشم کجا برم جایی ندارم

پس خرجتو ازش جدا کن بگو مگه نمیگی نمیتونم خرجت رو بدم پس میرم سرکار خودم خرج خودمو درمیارم تو هم برو ببینم با ۱۵ تومن چه غلطی میخوای کنی 

باور کن التماسش کردم بذار کار کنم میگه بیرون همه کثیفن

بگو بدرک که کثیفن نمیتونم بخاطر دو قرن پول محتاج تو بقیه باشم که خود این ادم که زنشو اینجوری میخاد طلاق بده کثیف و بی مسولیت خوخواه و بی عرزه هست

برای حاجت دلتون حمد میخونم ریپلای کنین❤️😊
بگو بدرک که کثیفن نمیتونم بخاطر دو قرن پول محتاج تو بقیه باشم که خود این ادم که زنشو اینجوری میخاد ط ...

میگم هم کار میکنم هم کار خونه انجام میدم فقط نمیخوام زندگیمون از هم بپاچه نمیذاره