سلام بچه ها یه چند وقته شوهرم خیلی تو حرفاش میگه جدا بشیم مهریتو خورد خورد میدم که هم تو زندگی کنی هم من میگه از کار کردن فشار کار خسته شدم از مسولیت میگه عاشقت هستم اصلا باتو مشکلی ندارم ولی دیگه نمیتونم یک مدتم هست دندونم نیاز به ایمپلنت داره میگه از بابات بگیر خانواده منم کلا میگن ازدواج کردی و ما مسول هیچیت نیستیم حتی بهت پولم قرض نمیدیم باید خودتون درست کنید مرگ موش خریدم میخوام تموم کنم این زندگیو حس میکنم سربارم و همسرم چ خانوادم خیلی نابودم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دو نفری درآمد داشته باشید راحت تر از پس مخارج بر میاید
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
همسرت چرا میگه خستم؟ همه ی مردهاکار میکنن و خرج زنو بچه میذن بدون منت
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔