2777
2789
عنوان

این همه ولخرجی شوهرم اعصابموخوردمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 32 پست
خوب خوبه چقدر حقوق میگیره؟ که قسطاشم میده ولخرجی میکنه

حقوقش خوبه خداروشکرحالادقیق نمیدونم یه عددبگم 

الان به قول خودش تازه داره جمع میکنه تونجردی که همش خرج میکرده الان یکم من سربه سرش گذاشتم که خونه بخر مجبورشده جمع کنه تاحدودی وگرنه خیلی ولخرجه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی عجیبه که شما به تغذیه میگی ولخرجی. این یکی از عجیب ترین حرفهاییه که تا حالا شنیدم. برای تغذیه هر چقدرم آدم خرج کنه کمه. شکرگزار باش لطفا. یاد اونایی افتادم که هی جمع می کنن نمی خورن

بابای منم اینجوریه😂 خودش انار دوس داره هر روز یه جعبه انار دستشه میاره خونه

والاخودش دوست داره گردن من میندازه دیدیجوری گفتم بازخریدی فوری گفت براتوخریدم شیرین دوس داری

خیلی خیلی انارمیخوره 

من هرچیزی رو به شوهرم میگم دوس دارم اتقدرررررر زیاد میخره که از چشمم میوفته مثل همین انار،انقدر انار ...

منم همینم دقیقامیترسم بفهمه یه چی دوست دارم انقدرمیخره دلمومیزنه

حالاانارکه دوست ندارم براخودش میخره چون یه چی گفتم گفت براتوخریدم وفلان

زرنگه😍😂فکرکنم دید تاگفتم بازانارخریدی گفت براتوخریدم اوناترش بودن توشیرین دوست داری

فکر نکنم بنده خدا

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عزیزم خوبه که برا خودتون خرج میکنه امون از مردایی که برا دوستاشون و غریبه ها پولاشونو حروم میکنن

نه اونجوری نیس براخودمون مخصوصابرامن خیلی دوست داره خرج کنه 

برامادرش اینام میخره گاهی اناروانگور وسیب وپرتغال اینا

که البته اونااشکال نداره مامانش گناه داره هرچقدربخره

ولی خب یه سری میوه هاروفقط براخودمون میخره مثلااناناس وموزو..