2777
2789
عنوان

حرف در همسایه و مردم‌جقدر براتون مهمه شما

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 21 پست
من نگران سگتم که آسیب نبینه خیلی مواظب باش

بخدا دیگ جونم در اومده چپ‌راست ازش مراقبت میکنم این‌نزنه اون‌نزنه شهرمون کوچیکه 

آدماش سگ‌دوست‌نیستن عقب موندن 

نمیتونم‌واگذار کنم دوسشم‌دارم‌همش میگم نزننش زمستون حیاط نگهش ندارن‌بعضی وقتا غذا خودم میزارم‌کنار واسش 

بهش آب دادم نازش کردم ماساژش دادم 

بخاطر حرف همسایه های .........

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

چرا نفهمیدی چی میگی ...

خودمم نمیدونم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا دیگ جونم در اومده چپ‌راست ازش مراقبت میکنم این‌نزنه اون‌نزنه شهرمون کوچیکه آدماش سگ‌دوست‌نیستن ...

اگر شرایط نگهداریشو‌ نداری بگو به حامیا بسپرم جای خوب واگذار کنن ازش خبر هم داشته باشی 

بشین درستو بخون‌ از اونجا دور شی 

بتونی برای خودت یه زندگی دلخواه بسازی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اگر شرایط نگهداریشو‌ نداری بگو به حامیا بسپرم جای خوب واگذار کنن ازش خبر هم داشته باشی بشین درستو بخ ...

واقعا؟؟؟؟

میترسم مثل من‌نگهش ندارن 

کجان این‌حامیا شرایطشون‌چطوره جای‌کثیف‌نگهش ندارن نزننش

واقعا؟؟؟؟میترسم مثل من‌نگهش ندارن کجان این‌حامیا شرایطشون‌چطوره جای‌کثیف‌نگهش ندارن نزننش

نه عزیزم 

آدم مطمئن پیدا میکنیم 

ضمانت میگیریم که اگه خبر نده ازش بتونیم پیگیری کنیم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه عزیزم آدم مطمئن پیدا میکنیم ضمانت میگیریم که اگه خبر نده ازش بتونیم پیگیری کنیم

ممنون میشم کمک‌کنین

ممنون میشم کمک‌کنین

باشه عزیزم 

عکس و مشخصاتش رو برام بفرست 

بهت درخواست میدم