2777
2789

بچه ها یه هفته ای هست مامانم دست دست میکنه یه حرفی رو بهم بزنه

میگه حالا بعدا بهت میگم

میگه دوتایی باید حرف بزنیم

از چهره اش حس میکنم شاید این مسیله هست

من 19 یا 18 سالمه و دانشجوام

خواستگار زیاد دارم همش به مامانم میگن

میگم نکنه مامانم تحت فشار داره گول میخوره؟

من قصد ازدواج دارم ولی نه حدالقال تا 22 سالگی

چیکار کنم

میترسم اگه حرف ازدواج ببزنه ناخود اگاه بخندم یا لبخند بزنم چون اینجور حرف ها بین من و مامانم رد و بدل نشده

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

وای مشکل منم هست

با اینکه کلاااا مخالفم و نمیخوام ازدواج کنم مامانم حرف میزنه یهو دیدی زدم زیر خنده 😐😐😂

چقدر بدم میاد از این عادتم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

وای مشکل منم هستبا اینکه کلاااا مخالفم و نمیخوام ازدواج کنم مامانم حرف میزنه یهو دیدی زدم زیر خنده � ...

وای میترسم بخندم یه وقت فک کنه خوشم میاد

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای میترسم بخندم یه وقت فک کنه خوشم میاد

اگه یوقت خندیدی بگو این حرفو زدی یاد یه کلیپ خنده دار افتادم واسه همین خندیدم

که فکر نکنه خوشت اومده

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

استرس خنده داری عزیزم 

خیلی قشنگ با آرامش کامل هدف و خواسته تو بیان کن 

من خودم به خانواده منتقل کرده بودم دلم استقلال مالی و ثبات فکری و رفتاری مناسب می‌خوام بعد ازدواج که خداشکر پیش اومد

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اگه یوقت خندیدی بگو این حرفو زدی یاد یه کلیپ خنده دار افتادم واسه همین خندیدمکه فکر نکنه خوشت اومده

وای اره این خیلی خوبه

نظرت وانمود کنم ناراحت شدم و گریه کنم؟

استرس خنده داری عزیزم خیلی قشنگ با آرامش کامل هدف و خواسته تو بیان کن من خودم به خانواده منتقل کرده ...

عزیزم من شغلم از همین الان جوره

استقلال و ....

این مسیله رام عجیبه

من و مامانم تابحال رابطمون مثل یه دختر 13 ساله با مادرش بوده

سختمه اگه بخواد همچین چیزی بگه

عزیزم من شغلم از همین الان جورهاستقلال و ....این مسیله رام عجیبهمن و مامانم تابحال رابطمون مثل یه دخ ...

خب چه اشکالی داره که بیان کنی فعلا قصد ازدواج نداری 

من خودم پرستارم میدونستم شغلم تضمین شده و تا 23 سالگی اسمی از ازدواج پیش من زده نشد 

چون از قبل گفته بودم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب چه اشکالی داره که بیان کنی فعلا قصد ازدواج نداری من خودم پرستارم میدونستم شغلم تضمین شده و تا 23 ...

یکم استرس دارم

باورم نمیشه مامانم میخواد همچین حرفی بهم بزنه

من انگار 10 سالمه...

یکم استرس دارمباورم نمیشه مامانم میخواد همچین حرفی بهم بزنهمن انگار 10 سالمه...

از من لوس تر بابایی تر که نیستی من تا هفت سالگی بغل پدرم خوابیدم و بشدت مورد توجه 

و هیچ وقت فکر نمی‌کردم بتونم خانواده ام برای ازدواج رها کنم چون برام ی بهشت کوچولو درست کرده بودن اما این رسم دنیا عزیز جان 

از من لوس تر بابایی تر که نیستی من تا هفت سالگی بغل پدرم خوابیدم و بشدت مورد توجه و هیچ وقت فکر نمی‌ ...

ممنونم پیامتون بهم ارامش داد

ممنونم پیامتون بهم ارامش داد

آروم باش و منطقی عزیزم 

استرس فقط میشه کورتیزول و عواقب ناشی از بالا بودن کورتیزول در بدن گاها جبران ناپذیر