2777
2789
عنوان

کاش یه بارم مردا تاپیک بزنن ک

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 74 پست
شما مرد نیستین درک نمیکنین همونطور ک من خانم نیستم و درک نمیکنم من ک مجردم ولی کلی مشکلات هست بعضی و ...

والا ماهم که میخوایم بریزیم بیرون کسی رو نداریم 

مام از غصه و فشار زندگی موهامون سفید میشه 

ماهم تو تنهایی بی صدا گریه میکنیم 🥀🥀

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

مثلا بپرسه تولد خانممه چحوری سوپرایزش کنم

من برای مادرم اومدم بپسرم این قضیه رو تو این سایت چون سایتیه ک خانما زیادن
ولی ب جاهای بد کشیده شدم هیچ وقت هم نپرسیدم سوالمو
چند ماه پیش تولد مادرم بود
الانم روز مادره نمیدونم چ غلطی کنم
گیری کردیما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا بپرسه تولد خانممه چحوری سوپرایزش کنم

😞

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

دهنت 

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

والا ماهم که میخوایم بریزیم بیرون کسی رو نداریم مام از غصه و فشار زندگی موهامون سفید میشه ماهم تو تن ...

بله متاسفانه خیلی از خانما هم همینطورن و کلا خیلی بده
ولی خب توانایی حل و تحمل مردا تو مسایل روحی کمی بیشتر از خانماس
ولی در کل سخته

چرا انقدر تودار هستین..همسرمنم همینه...وحشتناااک توداره..مشکلات رو هم‌نمیکه..تهش ک اصرار کنم میگه خو ...

دقیقا همینه
من خواهرم خدانکنه ناراحت باشه سرویسمون میکنه یک روز رو کامل زهرمون میکنه
ولی من اینطور نیستم نمیدونمم چرا
ترجیح میدم خودم ناراحت بمونم تا بقیه رو ناراحت کنم یک نفر ناراحت باشه بهتر از اینه ک کل خانواده ناراحت باشه 

مرد می شناسم بدون اجازه همسرش حق نداره به مادرش زنگ بزنه

تمام پیامک های بانکش برای همسرش هم میاد

خلاصه بگم بدون اجازه خانمش اب نمی خوره

کاش شماره دعانویسش داشتم

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
بله متاسفانه خیلی از خانما هم همینطورن و کلا خیلی بده ولی خب توانایی حل و تحمل مردا تو مسایل روحی کم ...

ارهبابا . تازه بیشترشونم تو زندگی مشترک دلشون از سنگه اصا براشون مهم نیس حالا یه زن اگه شوهرش بهش شب بخیر نگه سکته میکنه

😂😂😂😂😂😂یه مرد خوبم‌پیدامیشه اینمدلی

خیلی زیادن
بعضیاشون ولی سوال نمیکنن کلی خلاقیت دارن
دوبار رفتیم رستوران یکی برای تولد مادرم یکی هم همینطوری ماه پیش
هر دوبار یک آقا برای خانمش مکان رزرو کرده بود خواننده آورده بود کلی کارا کرده بود سورپرایز کنه خانمشو
زیادن ازینا ولی یکسری ها نمیان تو مجازی بگن مثل من ک کلا سعی میکنم زندگیمو مخفی کنم
بعد ی مشکلی هس اینه ک اونایی ک فقط از زندگیشون ناراضین هم میان میگن و باعث میشه فکر کنیم اکثر زندگی ها اینطوریه