2777
2789
عنوان

کاش یه بارم مردا تاپیک بزنن ک

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 74 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توهم به بابات رفتی؟🙃

😂😂😂😂

😶بله.دور از شوخی اخلاق منو بابام مث همه من ورژن زنونه بابامم...با تنها کسی ک بحث نمیکنه توخونه منم.هم بچه اولم هم دختر اولش.

و دختر منم به باباش کشیده..خیلی نگرانش هستم.مظلومه.و درمقابل ازاردیگران هیچکاری نمیکنه..حساس و مهذبون.

نمیدونم کلا مردا رفتارشون اینه بعد تو مشکلات و سختی ها هم مثلا ما خانم ها حرف میزنیم غر میزنیم گریه ...

والا همشون اینجوری نیستن من زیاددیدم مردا که همه چیزو حتی چیزا که نباید بگن میگن جلو رفیق و فامیل 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

کاش یه مردی اینقد مهربون و خوب باشه که نیاز به این کارا نباشه تاپیک بزنه منو همسرم از لحظه به لحظه در کنار هم بودم لذت میبریم 🙁

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

بنظرم سخت نیست...چون راحت میزنن دربیخیالی

شما مرد نیستین درک نمیکنین
همونطور ک من خانم نیستم و درک نمیکنم
من ک مجردم ولی کلی مشکلات هست بعضی وقتا کلی ناراحتم افسردگی میگیرتم ولی هیچکس از اعضای خانواده نمیفهمه
آدمی نیستم ک گریه کنم فقط یکبار اوضاع بد بود گریم گرفت اونم تنها تو اتاقم ولی این مشکلات قشنگ پیر میکنه
خانما هر ناراحتی باشه میریزن بیرون خالی میشن اما ما نه
مثلا من با این سن کم کلی موهام سفیده اینم اثر فشار کارو اینجور چیزاس گفتم اگه ناراحتم بشم در حد مرگ نمیگم مگخ کسی بفهمه ک اونم تا الان کسی نفهمیده ناراحتیمو
پس بهتره همیشه منطقی فکر کنید نه اینکه مشکلی با مردا دارید اینطوری بیان کنید
من خودم با کلی خانم ب مشکل خوردم ولی هیچ وقت نمیگم فلانن ....

شما مرد نیستین درک نمیکنین همونطور ک من خانم نیستم و درک نمیکنم من ک مجردم ولی کلی مشکلات هست بعضی و ...

چرا انقدر تودار هستین..همسرمنم همینه...وحشتناااک توداره..مشکلات رو هم‌نمیکه..تهش ک اصرار کنم میگه خودم ناراحتم بسه دیکه.تورو چرا ناراحت کنم