2777
2789

من دو سال پیش موهام به قدری کم پشت شده‌بود که که وقتی می‌بستم اندازه دم موش نازک میشد.افسردگی شدید گرفته بودم همه میگفتن مو که کم‌پشت بشه دیگه به حالت اول برنمیگرده.اینقدر کم‌پشت شده بود تو گیره کوچیک هم جا نمیشد و سر میخورد.اینقدر که نازک شده بود تار موهام به اندازه یه ورق کاغذ نازک شده بود وقتی باز میذاشتمش.الان چندین ماهه دوباره موهام به حالت عادی برگشتی و جون دار شده . وقتی بالا میبندم حجمش زیاده.میبافم یه بافت خوشگل کلفت در میاد . باز میکنم یه موی خوش حالت و پرپشت و جون دار هست . وخوشگل و‌خوش حالت و پرپشت شده دوباره خداروشکر.باورتون میشه که دوباره موهام به حالت اول برگشت؟اگه دوست دارین دلیل باور کردن‌یا باور نکردنتون رو‌هم بگید .سوالی هم داشتید اینجا بپرسید شب جواب میدم.راستی قرار نیست تبلیغ کنم چیزی رو نگران نباشید🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ذاتا موهای پری داشتی ، بخاطر مشکلاتی اعم از هورمونی و تنبلی تخمدان یا کمبود ویتامین ریخته که با درمان دوباره موهات برگشته 

موی کم پشت ارثی ، یا ریزش ارثی دیگه برنمیگرده

چجوری اوکی شد ؟

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

حداقل به مدت یک‌سال اینکار ها رو باید انجام بدید خودم اینکارو رو کردم.هر سه ماه تونیک مو استفاده کردم.بدون ماینوکسیدیل.اصلا ماینو استفاده نکردم چون میترسیدم ۶ ماه تونیک ضد ریزش مینسوتا سریتا استفاده کردم.۶ ماه تونیک ضد ریزش سیوند استفاده کردم.و الانم ۳ ماهه تونیک ضد ریزش کوپکسیل استفاده میکنم که‌هر سه تا شون بسیار قوی هستن و بعد به مدت پنج دقیقه ماساژ بدید سرتون رو که مواد جذب پوست سر بشه.در کنارش شامپو ضدریزش هم استفاده کنید عالیه.هر یه روز درمیون جوشانده رزماری و بومادران و دم اسب و پونه و میخک که ترکیب کرده بودم رو اسپری میکردم و دوباره ماساژ میدادم .به دستور دکتر پوست هر ۳ هفته یبار از هیرفیلر استفاده کردم و سه بار هیرفیلر تزریق کردم من کنکوری بودم و استرس زیادی داشتم ولی ریزش نداشتم و تبلی تخمدان هم داشتم ولی اصلا قرص هورمونی نخوردم و فقط ورزش هوازی و کاهش وزن و تغذیه سالم و آرامش خودم رو با تفریحات سالم برگردوندم. دو دوره هم امپول بیوتین بپانتین ایرانی استفاده کردم