2777
2789
عنوان

میکاپ دانشگاه چطوری باشه

48 بازدید | 6 پست

پرایمر 

سی سی کرم 

کانسیلر 

رژ گونه 

بالم لب 

رژ لب 

ریمیل 

پودر فیکس 

ولی بازم صورتم خوب نشون نمی‌ده احساس می کنم یک لایه چرب رو صورتم هست و بهم نمیاد انگار پوست خودم بهتر هست نمی‌دونم چرا اولش که می رم عالی هست بعد چند ساعت افتضاح میشه مامانم میگه فقط سی سی کرم دیگه کانسیلر و پودر فیکس نزنم نظرتون چیه یا این که 

کوشن بخرم ؟ کرم پودر هم دارم ولی خب برای دانشگاه زیادی هست جوش هم میارم اگه زیاد استفاده کنم 

تو تموم زندگیمی دیگه عشق آخریمی اره... ♥️🍁🌈

منی که اوج کارم ضد افتابه تازه زورمم میاد بزنم😂😂

😂😂 میدونی من این همه به خودم میرسم آخرم از خودم راضی نیستم انگار شبیه عن شدم بخدا بر می گردم خونه به خودم نگاه می کنم انگار شبیه جن شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترم اولی؟این انرژی فقط از یه ترم اولی بر میاد

اره ترم اول هستم ولی نه کلا من همینم برای همه جا اینطوری هستم الان خیلی ناراحتم سر این قضیه بعضی ها آنقدر میکاپ می کنند خوشگل میشن من بهم نمیاد نمی دونم چرا کرم پودر هم نمی تونم استفاده کنم پوستم خراب میشه 

اره ترم اول هستم ولی نه کلا من همینم برای همه جا اینطوری هستم الان خیلی ناراحتم سر این قضیه بعضی ها ...

موفق باشی به نظرم بیشتر رو روتین پوستی کار کن پوست خوب باشه بقیش حله برا میکاپم یه ضد افتاب رنگی با بالم رنگ ملایم و ریمل کافیه

موفق باشی به نظرم بیشتر رو روتین پوستی کار کن پوست خوب باشه بقیش حله برا میکاپم یه ضد افتاب رنگی با ...

مرسی عزیزم همچنین شما ♥️ اره نظر خودم هم همینه احساس می کنم کمتر میکاپ کنم و ساده تر باشم بهتر هست