ما گفتیم جلسه اول بیرون کافه ای پارکی جایی همدیگه رو ببینیم گفته شخصیت پسرم جوری نیست پارک و کافه بیاد میخایم بیایم خونتون خس خوبی نگرفتم 🥺🥲
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مامانت مگه میخواد زنش یشه؟ البته تنها در صورتی که پسره نظامیی باشه این شرایط اوکیه
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
جلسه اول میان خونه دیگ حالا برا جلسه بعد و صحبت کردن برین بیرون
آخه سنتیه ما ندیدیم همو شاید نپسندیم
مگه کسایی که میرن کافه شخصیت پایینی دارن ؟ والا الان قرار کاری یا ... میرن کافه پس کجا بره آدم دلم خ ...
دقیقا منم خیلی حرصم گرفته خیلی
از همون اول مشخص شده شخصیتاتون بهم نمیخوره. بعدا میخواد بگه تو همونی که با همه یه دور پارک و کافه گشتی ولی من تو شخصیتم نبود! کبوتر با کبوتر ، باز با باز
همه داستان رو نیما یوشیج گفت: «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»
یه موردی پیش اومد مادرش گفت فقط پارک میتونیم بیایم
در و همسایه میبینن زشته
هر کسی رو نمیشه تو خونه راه داد 😐
پارک هم اومدن سلام و علیک کردن و رفتن
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
البته بدم نیستگارد نگیر بزار بیان خونه شاید شغلش حساسه
نه بابا نظامی چیزی نیس