2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 36 پست
آره خب بگو بریم کافه یا رستوران ببینی خسیسه یا نه

گفتیم گفتن نه میایم خونه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی میگم مامانم قبول نمیکنه

مامانت مگه میخواد زنش یشه؟ البته تنها در صورتی که پسره نظامیی باشه این شرایط اوکیه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

نه باید طرف مقابلم درک کنید تو این گرونی شاید نپسندیم همو اصلا

ببین جلسه اول کافی شاپ خوبه، این آقا خسیسه واسه اون نمیخواد خرج کنه. 

من حداقل با ۳۰ تا پسر حرف زدم میدونم چه موجوداتی هستن

زندگی جاری است ...

منم از بعضی ها شنیدم میگن کافه و پارک رفتن زشته 

مگه دوست پسر دوست دختر یا سرراهی هستن 🥴🫠

تا اینو نشنیده بودم باورم نمیشد کسی همچین نظری داشته باشه 

ولی خب خواستگاری سنتی همین دیگه باید کنار اومد 

جلسه اول میان خونه دیگ حالا برا جلسه بعد و صحبت کردن برین بیرون

آخه سنتیه ما ندیدیم همو شاید نپسندیم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

گفتیم کافه گفته شخصیت پسرم بالاس نمیاد ریدم ب پسرش

مگه کسایی که میرن کافه شخصیت پایینی دارن ؟ والا الان قرار کاری یا ... میرن کافه 

پس کجا بره آدم 

دلم خواست خفه اش کنم 

همه چیز از درون تو آغاز میشود

مگه کسایی که میرن کافه شخصیت پایینی دارن ؟ والا الان قرار کاری یا ... میرن کافه پس کجا بره آدم دلم خ ...

دقیقا منم خیلی حرصم گرفته خیلی 

از همون اول مشخص شده شخصیتاتون بهم نمیخوره. بعدا میخواد بگه تو همونی که با همه یه دور پارک و کافه گشتی ولی من تو شخصیتم نبود! کبوتر با کبوتر ، باز با باز

همه داستان رو نیما یوشیج گفت:                                        «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»

زمانی که مجرد بودم و معرفی میکردن برا خواستگاری 

یه موردی پیش اومد مادرش گفت فقط پارک میتونیم بیایم 

در و همسایه میبینن زشته

هر کسی رو نمیشه تو خونه راه داد 😐 

پارک هم اومدن سلام و علیک کردن و رفتن

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

البته بدم نیستگارد نگیر بزار بیان خونه شاید شغلش حساسه

نه بابا نظامی چیزی نیس

گفتیم گفتن نه میایم خونه

همو دیدین؟

وقتی دو طرف ندیدن چه خونه ای آخه 

آدم معذب میشع 

چیکارس شازده پسرشون 

آقازاده یا نماینده مجلس که کسرشانش میشه 

باید به نظر توام احترام بزارن

همه چیز از درون تو آغاز میشود