2777
2789
عنوان

این واقعا حس خیلی بدیه

46 بازدید | 8 پست

من کسی که خیلی دوسش داشتم از پیشم رفت و کات کرد 

ولی بعضی شبا خواب میبینم تلگراممو باز میکنم و میبینم که پیام داده ولی خیلی تو خواب خوشحال میشم بیدار میشم میبینم که خواب بوده قلبم درد میگیره 💔

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون ک رفته دیگ هیچوقت نمیاد(بهتره ک اصن نیاد)خوب میشی فداتشمهمه گذروندیم

میدونی مشکل چیه که نمیشه فراموشش کنم چون همکلاسیمه و جلو چشممه و این اثر گذاشته تو روند فراموشی 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

میدونی مشکل چیه که نمیشه فراموشش کنم چون همکلاسیمه و جلو چشممه و این اثر گذاشته تو روند فراموشی

وای فقط فک‌کن پیش دوستاش بشینه بگ‌فلانی هنو عاشقمه هنو نگام میکنه میفهمم ناراحت و هار هار بخنده

این دردش بیشتره

بی تفاوت باش بهترين راه

بزار بدونه معمولی نبودی

سخته ولی شدنیه

وای فقط فک‌کن پیش دوستاش بشینه بگ‌فلانی هنو عاشقمه هنو نگام میکنه میفهمم ناراحت و هار هار بخندهاین د ...

نه نگاش نمیکنم کللسامو ازش جدا کردم