2777
2789

الان یه خاطره ای خوندم از یک سلبریتی خارجی که قبل از اینکه مشهور و پولدار بشه فقیر بوده و وقتی فقیر بوده بچه دار میشه و بچش رو به پرورشگاه میده و بعد ها که معروف شده بچش رو پیدا کرده و خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و خواستم نظر شما رو هم بدونم که همچین کاری میکردید اگر تو شرایطش بودید یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

پرورشگاه های اونا با پرورشگاه های ما فرق دارن عزیزم 

اصلا کنار خیابون یه سری باکس ها هست که بچه هاشون توش میذارن

پول نداشته باشم بچمو نگه میدارم بچه با محبت مادری بدون لباس نو خیلی بهتر از بچه بی پدر و مادر و فقیره اینجا 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

یکی از آشناهای دور دخترشون و دامادشون معتاد بودن بچه دار میشن اون دربزرگ بچه رو ازشون میگیره و نمیده به پرورشگاه اما متاسفانه آنقدر زندگی خودش چالش داره که نمیتونه به بچه رسیدگی کنه از دیدنش جیگرم میسوزه شاید اگه اون بچه تو پرورشگاه بزرگ بشه بتونه معنی خنده و عشق و حمایت رو درک کنه دید جامعه به این موضوع بد هست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از سقط بهتره 

من بخاطر فقر اینکار نمیکنم ولی اگ خ وضعیت بحرانی باشه خدای نکرده راهی جز سقط یا مردنش نباشه میدمش ب پرورشگاه شاید خدا آینده روشنی براش درنظر گرفته باشه 

یبار یجا خوندم ی خانم یتیم پرورشگاهی تونسته موفق بشه پزشکی قبول بشه بعد با ی آقایی ک اونم پرورشگاهی بود و تحصیلکرده ازدواج کردن 

واسش خ خوشحال شدم و براش دعا کردم 🌹

اینکه توانایی نگهداریشو داری یا نه باید قبل از بارداری بهش فکرکنی نه بعدش

عزیزم هزارتا اتفاق میفته برای تمام آدما که اشتباه کردن قبلش در نظر نگرفتن زمان رو که نمیشه برگردوند به عقب باید نسبت به بعدش یه فکری کرد

عزیزم هزارتا اتفاق میفته برای تمام آدما که اشتباه کردن قبلش در نظر نگرفتن زمان رو که نمیشه برگردوند ...

معمولا پرورشگاه های ایران کیفیت و امکانات خارج رو نداره 

و ممکنه اونجا آسیب ببینه کم کاری کنن یا تغذیه کم بدرفتاری 

تنها اگ هیچ راهی جز مردنش نیست بده ب پرورشگاه 

وگرن خدا بزرگه خودت نگهش دار حالا کمتر بخور بپوش یا ی کار خونگی مثل عروسک بافی یا ادمین یا کاری ک بتونی انجام بده

معمولا پرورشگاه های ایران کیفیت و امکانات خارج رو نداره و ممکنه اونجا آسیب ببینه کم کاری کنن یا تغذی ...

اگ‌اینم نمیشه امانت بده ب خواهر برادر یا ی کسی ک خ بهت نزدیکه دراولین فرصت هم برش گردونی پیش خودت 

از اولم بهش بگو ک بچم امانته نگن خودشون پدر مادرشن