2777
2789

به هیچی توجه نکن جز فاکتور

فقط سکه پارسیان و شمش هایی که مثل سکه پارسیان هستن نخر که بیشر از ۵۰ درصد تقلبی هستن

فقط میتونی به کسی بفروشی که از خودش خرید کردی

یه مدل گوی های ریز هستن نخر و طلاهایی که به شکل پروانه هستن یه طلای ریز دارن بقیه اش تور هست ( به شکل پلاک تک یا نیم ست هستن ) اونا ۵۰ ۵۰ اجرت هستن مثلا اگر بخریم ۵ میلیون ۲۵۰۰ عجرتش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=] سرمایه گذاری گلم [/QUOTE]

کم اجرت بگیر یعنی سه الی پنج درصد ولی نو.

النگو و زنجیر کارتیر اینطوره طلای ۱۸ عیار

زنجیر هم حواست باشه قفلش بی فنر باشه.

شمش هم طلای ۲۴ عیار هست با خلوص ۹۹۹ که اجرت داره ولی خیلی خوبه برای خریدو فروش.

سکه هم میگن حبابه من نمیدونم گول خوردم برنداشتم پشبمونم دم عید شصت بود تمام الان اگه داشتم میتونستم تمامو ۱۱۰ بفروشم حداقل الان

علم اقتصاد میگه وقتی توی جامعه ای مردم هجوم بردند سمت یک چیزی بعنوان سرمایه گذاری تو از اون راه برگر ...

طلا کجا و کی ضرر کرده

من سال ۱۴۰۰ طلا خریدم گرمی ۱۹۵۰    الان شده بالای ۱۱ میلیون

ملک کجا آنقدر بالا میره

بعدش همین الان که طلا ۱۱ میلیون و رد کرده حتی با کمترین پول هم میشه خرید من تازگی طلای ۳میلیونی هم خریدم

ولی ملک هر چه قدر پرت و دور از شهر هم باشه حداقل باید بالای ۳ یا ۴ میلیارد پول داشته باشی و پیشرفتش مثل طلا نیست

به هیچی توجه نکن جز فاکتور فقط سکه پارسیان و شمش هایی که مثل سکه پارسیان هستن نخر که بیشر از ۵۰ ...

شمش های معتبر شناخته شدن و پارسیانها 

باید مارکشو توجه کرد اینی که شما میگی در کلانشهرها پبش اصلا 

طلا کجا و کی ضرر کرده من سال ۱۴۰۰ طلا خریدم گرمی ۱۹۵۰    الان شده بالای ۱۱ میلیون ملک ...

ملکو کهذبیخود گفت ولش ولی ملشین هم همینه

من ماشین صفر فروختم تبدیل طلا کردم دم عید

الان با این همه رشد طلا نمیتونم صفر همونو بخرم 

لاکردار ماشینم فضایی رفت بالا

علم اقتصاد میگه وقتی توی جامعه ای مردم هجوم بردند سمت یک چیزی بعنوان سرمایه گذاری تو از اون راه برگر ...

تجربه ی کی؟ والله ما سر همین ملک چقد ضررکردیم. میدادیم طلا خیلی خیلی بیشتر میشد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اسی تو شرایط ج... کشور ما بهترین سرمایه گذاری همون طلا هست شک نکن. اگه پولت زیاده ملک گزینه ی امن تریه. اما بهترین همون طلائه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

طلا امروز ی قیمته یک ماه دیگه ی دوبرابر شده 

ملک کساد شده فعلن فقط باید طلا خرید اگع پول باشع

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺