2777
2789
علم اقتصاد میگه وقتی توی جامعه ای مردم هجوم بردند سمت یک چیزی بعنوان سرمایه گذاری تو از اون راه برگر ...

اخه چندسال ملک قیمتش تغییری نکرده اماطلاروز ب روز بالاتر میره من باچندنفرصحبت کردن گفتن ک خونه شونومیخوان بفروشن تبدیل ب طلاکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علم اقتصاد میگه وقتی توی جامعه ای مردم هجوم بردند سمت یک چیزی بعنوان سرمایه گذاری تو از اون راه برگر ...

همين ادمو گول زد طلا از گرمي٥ تومن ك شد خواهرم همين حرفو زد نحريد نخريد الان پولش بي ارزش شد

ملك خريد قيتش تغيير نكرد ولي لازم داره الان ميگه ملكه فروش نميره اتفاقا جاي بديم نيست

ولي اگه طلا بود الان ٢ برابر بيشرر شده بود

قضيه طلا جهانيه من ١٠٠ گرم فروختم چند ماه پيش براي زمين خريدن و الان خيلي پشيمونم

طلا در دراز مدت سرمایه خوبیه

فک کن کسی میخواد ۱۰۰ یا ۲۰۰ و در تهران زیر دو میلیارد سرمایه گزاری کنه

ملک نمیتونه بخره که گلم

با همین طلا میتونه ارزش پولشو حفظ کنه

در ضمن الان همه کارشناس بلاگرای دوزاری اینیستا میگن برو ملک بخر پس طبق نظریه شما نباید به حرفشون گوش کرد

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

یعنی چی عیارش؟ چطوری بفهمم فاکتورش معتبره؟

پشت طلا حتما عدد ١٨ يا ٧٥٠ باشه يعني طلاي١٨

فاكتورم چك كن ببينه عيار چي زده قيمت و وزن دقيق

طلا خيلي ريز بر ندار اجرتش ضرره زياد

بچه‌ها کیا میلی گلد یا ابان تتر ندارن؟؟ 

ابان تتر جایزشو کرده ۷۰۰ هزار  اگه با کد دعوت وارد بشید

این کد دعوت ابان تتر 👇👇

R32WR

این کد دعوت میلی گلد که ۱۳۰ هزار میده👇

milli-go04p  

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   https://abzarek.ir/service-p/msg/2330550

ملک یهوو رشد می‌کنه  وقتی هم رشد کنه اندازه ده کیلو طلا سود میکنه

ببخشیدا به این علم اقتصاد به درد ما ایرانیا که یهو دچار بلا ناگهانی میشیم نمیخوره و سرمایه ایی دردمون میخوره که تو جیب جا میشه و خورد خورد هم میشه فروختش

ملک رو بخواهی زخمی بزنی دو مترشو نمیتونی بفروشی ولی طلارو میشه

جدا از اون هم موقع فروش ملک هزار مصیبت و وقت و همسایه بد و ... معیاره مثل ملک خود من که بعد اون دوازده روز شده منطقه خطر همه میترسن ازون منطقه موقع اجاره اشهم همسایه بدنام توش باشه یا عوضی دیگه بماند

مثلا طرف 20 تومن داره بره ملک بخره ؟  آخه مگه میشه؟🤣

همین 10 تومن 20 تومن که دستش میاد بره طلا بخره که چندسال دیگه بتونه ملک بخره 

حالا اگه 4 5 میلیارد داره اره بره ملک و زمین بخره عالی میشه