2777
2789
عنوان

بچهااااا نمیخواین تبریک بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 29638 بازدید | 2098 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستم تا یک ساعت دیگ عزیزم بودی بپرس

باردارم پنج هفتمه شوهرم با اینکه ی پسر داریم میگه کاش اینم پسر بشه میگم سره پسرت که حامله بودی کدوم سمتت حسش میکردی اون اولا یادته؟

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

باردارم پنج هفتمه شوهرم با اینکه ی پسر داریم میگه کاش اینم پسر بشه میگم سره پسرت که حامله بودی کدوم ...

ببین من پسرم دخترم مث هم بودن و بیشتر پهلو چپ حس میکردم حتی ویارهام مث هم بود....چقد زود باردار شدی زهرا جان پسرت هنو کوچیکه...منم شوهرم عاشق پسز بود گف کاش دومی پسر باشه ولی دختر شد والان خدای دوم رو زمین میپرسته فقطططط دخترمه

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

ببین من پسرم دخترم مث هم بودن و بیشتر پهلو چپ حس میکردم حتی ویارهام مث هم بود....چقد زود باردار شدی ...

میدونم خیلی میترسم حرفای شوهرمم استرس دو برابر کرده اتفاقا منم مثه قبله علاعمم نمیدونم دیگه اولش که فهمیدیم گفت سقط کنیم نمیتونی بعد که گفتم علاعم قبلی دارم دودل شد اگه رفتی حرم تروخدا برام دعا کن خیلی تنهام 😔

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

میدونم خیلی میترسم حرفای شوهرمم استرس دو برابر کرده اتفاقا منم مثه قبله علاعمم نمیدونم دیگه اولش که ...

عزیزمی انشاللع ک بسلامتی بیاد و قدمش خیر برکت باشه پس چ تاپیک خوبی اومدی خبر بارداری یکی دیگ هم بود 

عزیزمی انشاللع ک بسلامتی بیاد و قدمش خیر برکت باشه پس چ تاپیک خوبی اومدی خبر بارداری یکی دیگ هم بود

مرسی گلم این روزا خیلی تنهام حس میکنم افسرده شدم هعییییی ممنون که باهام حرف زدی❤❤❤

مرسی گلم این روزا خیلی تنهام حس میکنم افسرده شدم هعییییی ممنون که باهام حرف زدی❤❤❤

فدات... عزیزم کاری نکردم... دیگ داری مامان دوتا بچه میشی انرژی تو ببر بالا

فدات... عزیزم کاری نکردم... دیگ داری مامان دوتا بچه میشی انرژی تو ببر بالا

بچهات فاصله سنیشون چقدره؟