2777
2789
عنوان

روز تولدش بهش پیام بدم❓

210 بازدید | 16 پست

باهم ارتباط نداریم و نداشتیم. 

خیلی دوسش دارم و اونم رفتاراش نشون میده که بی تفاوت نیست... 

از طرفی نگام میکنه و تا نگاش میکنم نگاشو میدزده منم دست خودم نیست نمیتونم به پسر جماعت توجه کنم. 

حالا هفته دیگه تولدشه! میخوام با یه اکانت ناشناس تولدشو تبریک بگم 

اینکارو کنم؟! 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اما اگه پرسید جی هستی لفتش نده بگو کی هستی وگرنه بازیت خراب میشه

واقعا؟ زود خودمو معرفی کنم یعنی؟ 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

البته اگه با اکانت خودت باشه خیلی بهتره چون فکر نمیکنه خیلی دوستش داری و فکر میکنه حست مثبته من این ...

اینکارو کردین شما؟ چیشد🥲

باور کن کراش رو بزار کراش بمونه اگر میخواستت میومد جلو 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اینکارو کردین شما؟ چیشد🥲

با اکانت ناشناس گفتم و اونم جواب درست حسابی نداد با شماره ناشناس کد داد که اونه و من دیگه نتونستم خودمو معرفی کنم بعد از ۶ ماه بازیم کاملا خراب شد و هیچ وقت دیگه مثل اول نشد و من ازش بدم اومد 

برای سالها پیشه الان از کارم پسیمون نیستم حسرتشم ندارم 

تموم شد 

اما الان میگم با شماره خودت یه پیام نایس بهش بده 

اون مگه تولدتو تبریک گفته؟

ولش کن 

رو نده

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨