2777
2789

من امروز رفتم ازمایش دادم ناشتا بودم بعدش شربت گلوکز دادن خوردم و45دقیقه بعدش سرگیجه گرفتم و بالا اوردم ولی مسول ازمایشگاه گفت گلوکز دیگه اثرشو گذاشته اشکال نداره و دوباره خون گرفت و بعد یه ساعتم دوباره خون گرفت . میترسم با این اوضاع جوابش درست درنیاد و دوباره کاری بشه ایا کسی مثل من بوده؟؟

ازمایش قند بارداری خر است 

چقدر اذیت شدم من اونروز جنازم رسید خونه.

وقتی جوابشو گرفتی به دکترت حتما بگو همچین اتفاقی افتاده تا درست تفسیر کنه برات عزیزم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست گفته دیگه

ناشتا ک بودی بدنت آماده جذب بوده یه لیوان گلوکزم تو 45 دقیقه جذب بدنت شده

مطمئن باش اگه مشکلی داشت خود مسئولای آزمایشگاه حساسترن.

من روز قبل آزمایش قرص مولتی ویتامین خورده بودم ازم آزمایش نگرفتن گفتن برو دو روز دیگه بیا و قرصاتم نخور.

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
وای یعنی منم بالا میارم 😭 هفته چند میدن این آزمایشو؟

من هفته 26 دادم

واسه من با طعم لیمو بود خوب بود بالا نیاوردم

پنج شش نفر بودیم اونروز هیچکس بالا نیورد

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
من هفته 26 دادم واسه من با طعم لیمو بود خوب بود بالا نیاوردم پنج شش نفر بودیم اونروز هیچکس بالا نی ...

عه طعم داره 

خداکنه واسه منم اینجور باشه 😍

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
راست گفته دیگه ناشتا ک بودی بدنت آماده جذب بوده یه لیوان گلوکزم تو 45 دقیقه جذب بدنت شده مطمئن باش ...

منم مولتی ویتامین خورده بودم ولی چیزی نگفتن یه چند تا دارو گفتن .گفتن اونا رو نخور

منم وقتی رسیدم خونه دستام میلرزید ولی با طعم پرتقال دادن بالا نیاوردم ولی بزور خوردمش 

من خوردمش اصلا هم مشکلی نداشت بعد 45دقیقه سرگیجه و سردرد گرفتم بعدش بالا اوردم