2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهم همینطوریم،ب نظر خودم ازدواجم اشتباه بوده،از روی بچگی  و کم کاری و نادانی خانوادم تو ازدواجم شکست خوردم،اصلا دنیامون دو جور متفاوته

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ماهم همینطوریم،ب نظر خودم ازدواجم اشتباه بوده،از روی بچگی و کم کاری و نادانی خانوادم تو ازدواجم شکس ...

دقیقا ماهم ۱۰ ساله بحث و بگو مگو و دعوا از اینور هم به خاطر بچه ها واقعا دویت ندارم بحث کنیم ولی کلا به قول شما دنیامون فرق داره به خدا خسته شدم من

به کارای خونه کارای بچه ها مشغول شو فکر کن وجود خارجی نداره

نمیشه که امروز من کلاس مجازی داشتم مشق بچه رو گفتم بهش چک کن .بهم میگه چرا سرمشق رو اینجور نوشتی اونجور ننوشتی منم جواب میدم عصبانی شده دفتررو پرت میکنه منم عصبانی شدم من گفتم اون گفت بدبخت بچه پشیمون شد

دقیقا ماهم ۱۰ ساله بحث و بگو مگو و دعوا از اینور هم به خاطر بچه ها واقعا دویت ندارم بحث کنیم ولی کلا ...

ماهم ده ساله،شوهرم ی جوریه،اگ کسی یبار باش بیاد سفر میفهمه سرده رفتاراش نچسبه،خودپسنده

منم همینه با شوهرمدعوا نکن ک بعدا پشیمون میشیمن الان دخترمم عصبی و پرخاشگر شده

بچه ها منم جفتشون پرخاشگرن ولی من همیشه کوتاه اومدم مگراینکه حرفی بزنه ک واقعانشه تحملش کرد

بچه ها منم جفتشون پرخاشگرن ولی من همیشه کوتاه اومدم مگراینکه حرفی بزنه ک واقعانشه تحملش کرد

از باباشون یاد می‌گیرند دیگه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰