نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اشکالی نداره باقلوا همه جورش خوشمزس با چایی یا قهوه عالی میشه نوش جان
ممنون عزیزم
ولی من ناراحتم کاشکی حالا خانواده بخورن 🥲
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ناراحتی نداره قراره نیست همیشه همه چیز بهترین باشه، نزدیکم بودی الان همه رو خورده بودم جا برا ناراحت ...
به خدا باورت میشه من خیلی سخت میگیرم
اگر غذام ترش بشه ناراحت میشم با شیرینم کم شیرین بشه عطرش زیاد بشه قبلا گریه میکردم الان میگم خورده شد خوب بهتر نخورده شد میندازم دور ولی آخر ناراحت میشم خیلی سخت میگیرم به کارایی که میکنم
برای چیزای بی ارزش خودتو ناراحت نکن، از خودت که مهم تر نیست بی خیال
ممنون
خیلی ها عاشق کره و هل هستن نمونش خودم عاشق کره و هلم ولی حیف رژیمم وگرنه درست میکردم ، خانواده هم حت ...
واقعا چه جالب من حالا زیاد میل به اینا ندارم
ممنون
نوش جونت بزار یخچال خنک شه بعدش بخور بزار کمتر مزه کره رو احساس کنی وقتی کره رو ذوب کردی کفاشو جمع ک ...
نه باید جمع میکردم ؟
هل رو چقدر باید می ریختم من طعم هل زیاد دوست ندارم
نوش جونت بزار یخچال خنک شه بعدش بخور بزار کمتر مزه کره رو احساس کنی وقتی کره رو ذوب کردی کفاشو جمع ک ...
ممنون عزیزم
اره جمع کن هل زیاد باشه یخورده طعم تلخی رو حس میکنی البته اوناییکه زیاد به مزه حساسن احساس میکنن یه ...
ممنون عزیزم
ورقه باقلوا آماده خرید حدود یه لیوان گردوی پودر شده ریز به لیوان پودر نارگیل با هل و گل محمدی (من هل ...
ممنون عزیزم
تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین