مگه کسی رو میبرن؟ من برای تموم خرید هایی که رفتیم دوتایی رفتیم با همسرم حالا ۱۰ سال پیش میبردن کسی رو الان گمون نکنم والا
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
والا منم ۱۰ سال پیش بودم خودمو همسرم رفتیم فقط سر لباس عروس خیلی دور زده بودیم ی روز صبح مامانم اومد ...
نمیدونم الان عروس این خانوم هم ممکن بی قصد کاری کرده باشه یا هدف مادرشوهر از بیان حرف یه چیز دیگه بوده باشه ولی همیشه دوتایی بهتر
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
جالب اینجاست که یه عده خوندن چی گفتهولی بازم توپیدن به مادرشوهر که تربیت تو مشکل داره!!مگه شوهره میخ ...
امان از مردم
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
من رگباری نبستم فقط گفتم تو این دوره هم مگه کسی میره با عروس و داماد خرید ؟ چه مادر پسر چه مادر دختر ...
کامنتا رو گفتم عزیز
حتما هم اول چندین صفحه بخونین اینجوزی سو تفاهم پیش نیاد
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
اسی صاحب اون تاپیک تگ کن ازش حلالیت بگیر چون بدون اطلاع از جریان هم تو هم تعدادی قضاوتش کردید.بنده خ ...
تاپیک ۵۰ صفحه جلو رفته بود ۵۰ هزار تا نظر مختلف وجود داشت و خیلی هایی که قضاوت کرده بودن فضای مجازی همین وقتی یه چیزی رو توی سایت عمومی بیان میکنه یکی ممکن نظرات و حتی انتقاد بشنوه
نمیدونی پس چرا تاپیک زدی براش و باعث این همه هجمه شدی به اون خانم؟؟🤔
اون خانوم تو تاپیک خودش هیچ نظر مخالفی نداشت ؟ تنها نظر مخالف من بود اینجا اینجا حرف زد به اون خانوم زده شده ؟ من گقتم نیازی نه به حضور مادر عروس و نه مادر داماد هست همین
والا ما سال ۹۰ هم تنها رفتیم خریدبه نظرم عادیهیعنی چی گروهی رفتناون بردن بزرگ ترها برای دخترای ۱۵-۱۴ ...
همین منطقی تنها و با سلیقه هم
اسی بچهها مشاوره رفتن و در این رابطه صحبت کردن مشاور گفته دختره خودرأیه و آمادگی ازدواج و زندگی مشترک نداره گفته فعلا کنسل کنید بقیه برنامه هاتون رو من کلی پسرم رو راضی کردم که کارشون ایراد نداشته ولی نظر مشاور تیر خلاص بود
اسی بچهها مشاوره رفتن و در این رابطه صحبت کردن مشاور گفته دختره خودرأیه و آمادگی ازدواج و زندگی مشت ...
به نظرم خیلی خوبه که اول کار مشاوره رفتن ازدواج بهم خورد ؟
و اینکه من معذرت میخوام اگه یه طرفه قضاوتی کردم فقط من نظرم این بود دو نفر با سلیقه خودشون برن نه مادر طرفین چه دختر چه پسر