2777
2789

سلام داشتیم با هم صحبت میکردیم گفتم شوهر یکی از دوستام قبلا بهش خیانت کرده الان همچنان خیلی شیک داره ظاهرو حفظ میکنه وعکساشو با شوهرش میزاره اونم گفت مگه میشه و یادم نیس چی گفت بعدش که منم کفتم میگن وفاداریه ی مرد رو باید بعد از پولدار شدنش فهمید این دوستمم شوهرش پولداره ولی مشخصه جنبه شو نداشته

یه چیز دیگه م گفتم فک کنم بش برخورد گفتم ادکایی که در کل پولدار نباشن و خیانت نمیکنن در اصل بیشتر ب این دلیله که نمیتونن گفت ینی میگی ی مردی که خیانت کاره حتما پولداره من خیلیا رو دیدم اه در بساط نداشتن و همزمان با چند نفر بودن

گفتم خب وقتی چیزی ندارن دقیقا با چی میتونن با چند نفر باشن گفت خب اینا ی مشت ب...ک..ن در رو هستن کلیم ازون دخترایی که باهاشونن میکَنن (ینی هزینه هاشونم ازون دخترا میگیرن)

نمیدونم چرا خنده م 😂

پس چرا من اطافیان مجردم یا کامنتای دخترای تو اینستارو میبینم اینقدر پول و دارایی براشون مهمه

طبق گفته همسر من ظاهرا دخترا میتونن با ی پسر اس و پاس باشن خرج پسره رو هم بدن از لحاظ جنسیم تامینشون کنن

واقعا تو چه بهشتیه ن این اقایون و من خبر نداشتم

نظر شما چیه 

اگه اقایی هم تاپیک منو دید نظرشو بکه (فانتزیاشو نگه😂)

همسرت درست گفته خیانت ادما ربطی ب پولداری بی پولی نداره

ب عبارتی کوونی ک خارش میکنه خودش سفارش میکنه

بی پول باپولم مهم نی

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همسرت راست میگه نمونه این مردای پست و زنای احمقی ک باهاشون میرن رو دیدم متاسفانه 

ادم انقدر چیزای عجیب میبینه و میشنوه جرعت نمیکنه ب کسی اعتماد کنه دیگه

فقیر و پولدار نداره ادم پست پسته و با شرف هم با شرفه

حرف همسرت منطقیه

خیانت ربطی ب پولدار بودن و نبودن نداره

اونی ک بخواد خیانت کنه تو بی پول بودنش هم میکنه

اونی ک ذاتش کثیف باشه از همون اول کثیفه و مشخصه ن ک تازه بعد پولداری بگیم ذاتش الان کثیف شده و قبلا اوکی بود

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
حرفای بهتری ندارید با همسرتون بزنید؟ما ۱۴ ساله زندگی میکنیم هنوز یکبارم رومون نشده در مورد این چیزا ...

الان که فکر میکنم درسته واقعا این چه زری بود من زدم 😑😑😑

چرا درمورد این چیزا حرف میزنیددددد..

والا .... یه جوری هم اسی بحث میکنه

که شوهرش آخرش بره خیانت کنه بهش تا حرفش ثابت بشه 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊