2777
2789
عنوان

خانمایی که بچشون ازشون حساب میبره

140 بازدید | 8 پست

پسرم یکسال و سه ماهشه میخوام از الان بدونم چکار کنم روم حساب ببره یکم که بزرگتر شد

میدونم باید قانون گذاشت و در حد تعادل محبت کرد

حساب ببره؟ مگه سربازتونه مامان خانوم😃

باید احترام گذاشتن رو یاد بگیره

که اونم کار سختی نیست

شما و پدرش باید به اون فسقل احترام بذارید

و همچنین والدینش باید با هم محترمانه برخورد کنن

فسقل خان هم یاد میگیره از شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیز از فرزندتون توقع دارید چند قدم جلوترش رو خودتون باید بهش پایند و ملزم باشید.

نه تنها بعد فرزنددار شدن؛ که قبل ازدواج آدم باید طوری زندگی کنه که در آینده توقع داره فرزندانش چند قدم کمترش رو عمل کنند.

از الان خیلی زوده

بچه تا ۷ سال باید از محبت مادر و پدر سیراب بشه

البته نه اینکه مثلا خواست چکش بزنه دیوار چیزی نگی

اینکه به خودش یا به دیگران آسیب بزنه رو باید حلوش رو بگیری ولی قانون برای ۷ سال دومه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

رو حرفاتون بمونید 

اگر چیزی ازتون خواست یا همون اول بهش بدین یا گفت نه تا آخر رو حرفتون بمونید 

اینجوری هم جلوی لجبازی بچه گرفته میشه هم می‌فهمه هرکاری کنه قرار نیست نظر شما عوض بشه هم بهتون بیشتر اعتماد می‌کنه و هم حساب میبره 

من مادر نشدم ولی سه تا خواهر زاده بزرگ کردم و این کامل نتیجه داده هم منو خیلی دوست دارن هم بقیه تهدیدشون کنن میگن به خاله میگیما 

تو خانواده‌هایی که همدلی و هماهنگی جریان داره به طور طبیعی و پیش فرض والدین قهرمان ذهن بچه‌ها هستند، قهرمانی که دوست دارند جا پای جای پاش بگذارند. 

مثلاً فرزند یک خانواده‌ی مذهبیِ همدل قبل اینکه مکلف باشه، دوست داره تو روزه‌داری، نماز و... مادر و پدرش رو همراهی کنه...

چه قدر خوب که از الان به فکر تربیتش هستی . یه نکته مهمش هماهنگی پدر و مادره باید در قوانینی که میذاری هر دو همسو باشید یکی بچه رو دعوا نکنه اون یکی نازشو بکشه . بچه ها تقریبا از نزدیک سه سال دیگه متوجه قوانین میشن ولی  تا هفت سالگی ازادی عمل و تجربه کردن  رو ازش نگیر . این به این معنی نیست که هر کاری بخواد میکنه به این معنیه که نه رو بشناسه ولی شما نه رو نگه داری برای زمان هایی که واقعا لازمه . در روایات اومده هفت سال اول بچه پادشاهه ولی والدین شبیه اون وزیر دانایی هستن که کنارشن و بهش،خط و ربط میدن اون فکر میکنه پادشاهه و اختیار دست خودشه ولی در حقیقت داره راهکارهای وزیرشو انجام میده . در مورد روش های مختلف تربیت تحقیق و مطالعه کن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚