2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

سلام، عزیزم ، من تقریبا دو سه هفته ای هست تپش قلب دارم، تقریبا روزی ۱بار میاد سراغم، بعد ۱هفته ای هم هست حالت تهوع و سرگیجه و منگی هم بهش اضافه شده،یکم پیاده روی میکنم تنگی نفس میگیرم، مشکل از قلبه یا کم خونی یا چی؟

فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻

سلام، عزیزم ، من تقریبا دو سه هفته ای هست تپش قلب دارم، تقریبا روزی ۱بار میاد سراغم، بعد ۱هفته ای هم ...

تنگی نفس همیشه گی؟

یا فقط یه ساعاتی اینو داری؟ 

وزنتون هم میشه بدونم

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

ممنونم از تگت

خواهش عزیزم 

میخوای سوالتوازجی پی تی بپرسم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

تنگی نفس همیشه گی؟یا فقط یه ساعاتی اینو داری؟ وزنتون هم میشه بدونم

وزن ۵۴، تنگی نفس همیشگی نیست اما فقط کافیه مثلاً ۱۰دیقه پیاده روی کنم به نفس نفس میفتم

فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻

سلام، عزیزم ، من تقریبا دو سه هفته ای هست تپش قلب دارم، تقریبا روزی ۱بار میاد سراغم، بعد ۱هفته ای هم ...

علائمی که می‌گی می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه و فقط با حدس نمی‌شه گفت از قلبه یا کم‌خونی. ولی ترکیب تپش قلب + حالت تهوع + سرگیجه/منگی + تنگی نفس چیزیه که حتماً باید توسط پزشک بررسی بشه.

چند علت احتمالی:

• کم‌خونی می‌تونه تپش قلب و سرگیجه بده.
  • مشکلات تیروئید هم همین علائم رو ایجاد می‌کنه.
  • اضطراب و استرس هم می‌تونه تپش قلب و تهوع بده.
  • مشکلات قلبی هم باید رد بشه، مخصوصاً چون هنگام راه رفتن تنگی نفس می‌گیری.

بهتره حتماً یک بار نوار قلب، آزمایش خون (CBC، آهن، تیروئید)، فشار خون بدی تا علت مشخص بشه.

تا قبل از ویزیت:

• آب کافی بخور
  • استراحت کن
  • اگر تپش قلب طولانی شد یا همراه درد قفسه سینه، بی‌حسی دست، تنگی نفس شدید بود، سریع برو اورژانس

ولی در کل این علائم نیاز به بررسی داره. بی‌خیالش نشو.

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂